• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Visok
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pečena jagnjetina
Srednje
Visok
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 10 g ruzmarina
  • 5 kom. bibera
  • 2000 kg jagnjećeg mesa
  • 5 g soli
  • 30 ml ulja
Priprema

Jagnjetinu posolite, pobiberite, začinite iseckanim ruzmarinom, nauljite i stavite da odstoji dva-tri sata u frižideru. Potom stavite meso u pleh za pečenje sa malo ulja i pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni. Kada dobije zlatnožutu boju, proverite da li je sredina dobro pečena. Ako jeste, izvadite meso iz rerne i uvijte ga u foliju. Secite ga i servirajte. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak