• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Juneće meso na roštilju

Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Juneće meso na roštilju
Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 5 kom. bibera
  • 5 g soli
  • 1500 g junećeg mesa
  • 50 ml ulja
Juneće meso na roštilju
Priprema

Meso nauljite, posolite, pobiberite i stavite da odstoji najmanje pola sata. Nakon toga zagrejte gril tiganj ili raspalite vatru na roštilju i pecite meso sa jedne i druge strane. Proverite da li je sredina pečena, pa servirajte. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak