Rezultati pretrage recepataMleveno meso s povrćem na domaćem hlebu
Maxi logoMaxi logo
  • Mleveno meso s povrćem na domaćem hlebu

Mleveno meso s povrćem na domaćem hlebu

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Mleveno meso s povrćem na domaćem hlebu

Sastojci za 2 Osoba/e

2 Osoba/e
  • 20 kom. svežeg kvasca
  • 500 g brašna
  • 100 g crvenog luka
  • 400 g mlevenog mesa
  • 200 g zelene salate
  • 10 g soli

Započni pripremu

Pripremite hleb: razmutite kvasac u mlakoj vodi, dodajte kašičicu soli i ostavite da odstoji nekoliko minuta. Zamesite testo sa vodom, kvascem i brašnom, pokrijte ga i ostavite pola sata da naraste. Premesite, razvucite testo i pecite u rerni. Meso posolite, pobiberite, začinite uljem, vegetom i pecite ga na malo ulja. Kada meso bude skoro gotovo, isecite ljubičasti luk, operite i isecite zelenu salatu i servirajte kao na fotografiji. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Mleveno meso s povrćem na domaćem hlebu