• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Juneća šnicla sa krompirom i pečurkama

Srednje
Visok
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Juneća šnicla sa krompirom i pečurkama
Srednje
Visok
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • 200 g junećeg mesa
  • biberа
  • 200 g krompira
  • 200 g pečuraka
  • so
  • 100 g špargli
  • 50 ml ulja
  • vegete
Juneća šnicla sa krompirom i pečurkama
Priprema

Oljuštite krompir i narendajte ga, potom isecite pečurke na sitne komade, posolite, pobiberite i dodajte malo vegete. Tepsiju premažite uljem, poređajte krompir i pečurke i posolite još malo vegetom. Polijte šoljicom vode i stavite u rernu da se peče 30-40 minuta na 200 stepeni. Za to vreme pripremite juneću šniclu. Na nauljenom gril tiganju stavite stek da se prži dok ne porumeni, okrećite ga povremeno kako bi se lepo ispekao sa obe strane. Kada krompir i pečurke budu gotovi, servirajte ih, a preko njih stavite meso i barenu šparglu. Uživajte!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak