Rezultati pretrage recepataJegulja na roštilju
Maxi logoMaxi logo
  • Jegulja na roštilju

Jegulja na roštilju

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Prilog
Jegulja na roštilju

Sastojci za 2 Osoba/e

2 Osoba/e
  • 5 kom. bibera
  • 600 g jegulje
  • 5 g soli
  • 30 ml ulja

Započni pripremu

Jegulju posolite, pobiberite, nauljite i stavite da odstoji pola sata. Nakon toga raspalite vatru na roštilju i stavite jegulju da se peče. Kada bude gotova, prelijte je limunovim sokom i servirajte. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Mediteranska kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Prilog
  • Jegulja na roštilju