• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Mađarska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Gulaš od svinjskog mesa
Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 5 g aleve parike
  • 15 g brašna
  • 300 g crnog luka
  • 500 g krompira
  • 600 g svinjskog buta
  • 2 kom. lovorovog lista
  • 400 ml pasiranog paradajza
  • 15 g masti
Gulaš od svinjskog mesa
Priprema

Zagrejte pola kašike svinjske masti, dodajte 600 g iseckanog svinjskog mesa od buta i iseckana tri crna luka. U poklopljenoj šerpi dinstajte meso na umerenoj vatri oko 80 minuta. Po potrebi dolivajte malo vode i promešajte. Kad meso omekša, dodajte kašiku brašna, propržite i dodajte kašičicu aleve paprike. Nalijte vodu, dodajte list lovora, 400 ml pasiranog paradajzai možete dodati pola ljute papričice, ukoliko želite. Krčkajte na tihoj vatri još pola sata, uz povremeno mešanje. Posolite, pobiberite i vaš gulaš je spreman za serviranje uz kuvani krompir ili krompir pire. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak