Rezultati pretrage recepataFritata sa tikvicama i pančetom
Maxi logoMaxi logo
  • Fritata sa tikvicama i pančetom

Fritata sa tikvicama i pančetom

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 30 min

Cena

Nizak

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Studentski obrok
Glavno jelo
Fritata sa tikvicama i pančetom

Sastojci za 2 Osoba/e

2 Osoba/e
  • 1 kom. biberа
  • 80 g feta sira
  • 1 kom. crnog luka
  • 4 kom. jaja
  • 20 g maslaca
  • 1 kom. tikvica
  • so
  • 50 g pančete
  • 40 ml mleka

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Sir Premia Mediteran 250g
    250 gr
    499.96 rsd/Kg
    124,99 RSD
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Jaja iz podnog uzgoja 10/1 Premia
    10 kom
    21 rsd/kom
    209,99 RSD
  • Maslac Premia I klasa 250g
    250 gr
    1139.96 rsd/Kg
    284,99 RSD
  • Započni pripremu

    Za fritatu iseckajte luk, tikvicu i pančetu na trake ili kockice. Na maslacu u tiganju propržite crni luk dok ne postane staklast, dodajte tikvicu, te pržite još dva minuta, a zatim dodajte pančetu i začine. Sipajte preko povrća i slanine umućena jaja sa vodom ili mlekom i feta sir. Ostavite tiganj dva-tri minuta na ringli, a zatim ga prebacite u rernu, koja je uključena na 200 stepeni i to samo gornji grejač. Fritatu pecite tri-četiri minuta dok se ili gornja strana ne ispeče. Gotovu fritatu preklopite tanjirom i prevrnite tiganj da fritata ispadne na tanjir.
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Studentski obrok
    Doručak
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Fritata sa tikvicama i pančetom

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Sir Premia Mediteran 250g
    250 gr
    499.96 rsd/Kg
    124,99 RSD
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Jaja iz podnog uzgoja 10/1 Premia
    10 kom
    21 rsd/kom
    209,99 RSD
  • Maslac Premia I klasa 250g
    250 gr
    1139.96 rsd/Kg
    284,99 RSD