• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Nizak
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Domaći hleb
Srednje
Nizak
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1000 g brašna
  • 10 g kvasca
  • 3 g soli
  • 3 g šećera
Domaći hleb
Priprema

Pomešajte brašno, so, šećer i kockicu kvasca. Dodajte vode po potrebi. Ostavite da odstoji oko sat vremena. Premeste testo nakon toga i ostavite ga da odstoji još pola sata. Premesite testo još jednom i stavite ga na nauljeni pleh. Zagrejte rernu na 250 stepeni i pecite hleb oko pola sata. Prvih 15 minuta pecite na 250 stepeni, potom smanjite na 220. Uživajte u ovom zdravom hlebu! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak