Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu

French Bull putni program: molim te da pre potvrđivanja kupovine na odabranom artiklu uneseš u napomeni boju artikla koju želiš, ili da nakon potvrđene porudžbine kontaktiraš call centar 0800 3537 030 i dostaviš istu informaciju – ovo se odnosi samo na artikle kod kojih postoje varijacije u pogledu boje.

Rezultati pretrage recepataBiftek sa ananasom i zelenom salatom
Maxi logoMaxi logo
  • Biftek sa ananasom i zelenom salatom

Biftek sa ananasom i zelenom salatom

Biftek sa ananasom i zelenom salatom
Srednje
> 60 min
0/5
Visok

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 1/2 kom. ananasa
  • 6 kom. belоg luka
  • 2 kom. bibera
  • 100 g crnog luka
  • 1000 g bifteka
  • 100 g celera
  • 20 ml maslinovog ulja
  • 10 g senfa
  • 200 g paprike
  • 100 ml piva
  • 3 g soli
  • 200 g šargarepe
  • 3 g vegete
  • 300 g zelene salate
  • 1/2 kom. ananasa
  • 6 kom. belоg luka
  • 2 kom. bibera
  • 100 g crnog luka
  • 1000 g bifteka
  • 100 g celera
  • 20 ml maslinovog ulja
  • 10 g senfa
  • 200 g paprike
  • 100 ml piva
  • 3 g soli
  • 200 g šargarepe
  • 3 g vegete
  • 300 g zelene salate

Započni pripremu

Meso posolite, pobiberite i začinite vegetom. Premažite senfom i maslinovim uljem. Zamotajte folijom i ostavite da odstoji preko noći. Sutradan propržite meso u tiganju na maslinovom ulju. Stavite ga u pleh za pečenje, pospite začinima i dodajte povrće i pivo. Dodajte malo vode i tečnost na kojoj se meso pržilo. Pecite u rerni na 160 stepeni dva i po sata. Za to vreme napravite zelenu salatu sa balsamiko sosom i isecite ananas. Servirajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo