Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0
Dnevne rutineProlećno čišćenje
Odavno se zna da je higijena pola zdravlja. U novonastaloj situaciji, ova izreka dobija još više na značaju, pa svakog dana bar nekoliko puta čujemo ili vidimo podsetnik na važnost održavanja lične higijene, pre svega, redovnim pranjem ruku. Međutim, podjednako važna jeste i higijena doma, pa su predstojeće prolećno čišćenje i više vremena koje provodimo kod kuće dodatni razlozi da se sve u kući zablista! Kako bismo vam, pored već poznato dobre i široke ponude, pomogli u tome, za vas smo pripremili par saveta.
Sa dolaskom proleća vreme je i da se zameni garderoba u vašem plakaru. Potrebno je da se vaši džemperi, kaputi i drugi komadi odlože do sledeće zime, a kako bi odmah bili spremni za nošenje, čisti i mirišljavi, za saveznike vam preporučujemo Ariel prašak i Lenor omekšivač.
Znamo da ponekad muškarci nisu uvek oduševljeni kućnim poslovima i prolećnim čišćenjem, ali oni mogu učestvovati na drugi način. Kako ne bi odmagali, naš savet jeste da se u ovom prolećnom čišćenju posvete svojoj bradi uz Gillete proizvode.