Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.6.2024.

Prodavnice

Sa ponosom i uvek ističemo da u našoj maloprodajnoj mreži koju čini 461 prodavnica radi blizu 10.500 kolega! Poslujemo kroz četiri brenda: Maxi, Mega Maxi, Shop&Go i Tempo i mesečno uslužimo oko 13 miliona kupaca.

Marija Kostić, Zamenik menadžera objekta


Moja mama je radila u našoj kompaniji 38 godina i nedavno je otišla u zasluženu penziju. Ja predstavljam drugu generaciju iz moje porodice koja radi u Maxiju i tako nastavljam porodičnu tradiciju. Pre 5 godina sam počela da radim u prodavnici na mestu kasira, ali sam ubrzo napredovala i postala vođa smene, a prošle godine sam postala zamenik menadžera objekta. Meni je izuzetno važno pozitivno okruženje koje imam, inovativnost u poslovanju, usavršavanje i podrška koju nam naša kompanija pruža, jer želim i dalje da se usavršavam i napredujem kako bih ostvarila svoje ciljeve. Ja sam timski igrač i pozitivnog sam duha, što se uvek trudim da prenesem i na kolege u svom okruženju.
 

Biljana Šmigić, Šef svežeg asortimana

 

U našu kompaniju sam došla pre punih 14 godina, a trenutno radim na poziciji Šefa svežeg asortimana.
Svoj posao i kompaniju zaista volim i zato se radujem svakom novom radnom danu. U prodavnici je veoma prijatna radna atmosfera, a sa kolegama se odlično slažem kako u toku radnog vremena, tako i u slobodno vreme.
Svojim budućim kolegama bih poručila da je najvažnije da vole ono što rade, a mi koji smo iskusniji u ovom poslu smo tu da ih podržimo i da im pomognemo da savladaju sve prepreke kako bi napredovali, jer im kompanija pruža zaista veliku mogućnost da razviju svoju karijeru.
 

Miroslav Graovac, Mesar 

 

U Delhaize Serbia sa jednakim zadovoljstvom i posvećenošću radim već 23 godine. Svoje radne obaveze shvatam veoma odgovorno, ali se trudim da podjednaku pažnju posvetim i svom odnosu prema potrošačima i svojim kolegama. Izazove i novine u poslovanju rado prihvatam jer mi pomažu da se konstantno usavršavam, a svoje iskustvo i stečeno znanje bezrezervno prenosim kolegama u timu i učenicima koji dolaze na praksu. Volite ono što radite i konstantno radite na svom razvoju! 
 

Dušica Jovanović, Prodavac na odeljenju voća i povrća


U Delhaize Serbia radim od 2003. godine. Kao i kada sam počinjala svoju karijeru, tako i danas, nakon 18 godina rada, posao u našoj kompaniji mi pruža osećaj zadovoljstva i ispunjenosti, kako profesionalno, tako i lično. Tim u kom radim dugo godina je veoma dobro uigran, a sa godinama se odnos sa kolegama podigao i na nivo osećanja da smo jedna porodica. Novim, mlađim kolegama koji žele da se priključe našem timu, bih poručila da budu uporni, da nikada ne prestaju da uče, da budu samokritični i najvažnije - da uživaju u onome što rade.
 

Shop&Go 693, Novi Sad


Shop&Go u Novom Sadu je jedna od prodavnica gde su naši sugrađani prepoznali trud, zalaganje i ljubaznost naših kolega i pohvalili njihov odnos prema potrošačima.
Danijela Radovanović, menadžer objekta Shop&Go 693
Uvek volim da istaknem svoje kolege i koleginice, njih osmoro, jer smo mi pravi tim koji od početka ima dobru i otvorenu komunikaciju. To je tim čiji su članovi uvek spremni da pomognu i da pruže podršku jedni drugima kako bi prevazišli sve izazove. Verujem da saradnja, korektan odnos i pohvala stimulišu moje kolege, a da to potrošači, koje uvek stavljamo na prvo mesto, najbolje mogu da osete. Lider je uspešan koliko i njegov tim. A biti lider ovakvog tima je pravo zadovljstvo.
 

Ivana Kornić, Prodavac

 

U kompaniji radim 10 meseci i vrlo sam zadovoljna. Za ovaj relativno kratak period sam naučila mnogo novih stvari, stekla iskustvo i sada samostalno radim u smeni kao odgovorno lice. Kolege sa kojima radim su timski igrači, veoma saradljivi i brižni. Posao koji obavljam je dinamičan, svaki dan je drugačiji i vreme mi uvek brzo prolazi. Svoju budućnost zamišljam u Delhaize Serbia jer imam mogućnost da dalje učim i napredujem, ali i da imam dovoljno slobodnog vremena za svoje prijatelje.
 

Saznaj još i ovo!

  • Najsevernija prodavnica otvorena je u Subotici, dok se najjužnija nalazi u Bujanovcu.
  • Naša najveća prodavnica nalazi se u Beogradu, to je čuveni Mega Maxi Ada i prostire se na čak 4333 kvadrata!
     
  • Najmanja prodavnica nalazi se takođe u Beogradu i pruža iskustvo efikasne i brze kupovine na svega 25 kvadrata!
  • Prvootvorena prodavnica je ona na Cvetnom trgu, 28. aprila 1958. godine.
  • U Beogradu poslujemo kroz rad 311 prodavnica.