Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 31.5.2024.

O KompanijiKarijeraSelekcijaProces selekcije za prodavnice i Distributivni centar

Proces selekcije za Prodavnice i Distributivni centar
 
Želiš da postaneš deo naše velike Delhaize Serbia porodice i razvijaš svoju karijeru u našoj kompaniji? Jako se radujemo tvojoj prijavi i daljim koracima koji će te učiniti našim kolegom. Šta se dešava kada nam pošalješ svoj CV?

Tada naši regruteri rade na tome da ga detaljno pregledaju i procene da li se uklapaš u neki od naših timova u prodavnicama, odnosno distributivnom centru. Uskoro možeš očekivati poziv!

Ovo je „tvoje“ vreme! Želimo bolje da se upoznamo i od tebe očekujemo iskrenost i otvorenost, a mi ćemo se potruditi da ti predstavimo Delhaize Serbia, prenesemo energiju koja vlada u našoj kompaniji i predstavimo našu kulturu i vrednosti.

Ukoliko nakon razgovora želimo da postaneš deo našeg tima, naši regruteri će te ponovo pozvati za nekoliko dana, saopštiti ti lepe vesti i predstaviti ponudu i beneficije koje naša kompanija pruža. Uvek se radujemo novim karikama u našem neraskidivom lancu.

Dobro došao u Delhaize tim, tim koji kreira budućnost kupovine!
#TuJedniZaDruge