• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Asortiman od preko 15.000 artikala
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Besplatna dostava u terminu koji sami birate
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  

Ukoliko ste motivisani da razvijate karijeru u našoj kompaniji i želite da postanete deo našeg tima, pogledajte otvorene pozicije na našim stranicama: LinkedIn, Infostud, Delhaize Serbia i aplicirajte. Uvek smo otvoreni za sveže ideje i inovacije i radujemo se Vašim prijavama!

Naši regruteri rade na tome da odaberu kandidate koje bi se najbolje uklopili u naš tim. Naš tim je raznolik, i postaje sve brojniji. Ukoliko Vaš profil odgovara onome što tražimo u samom konkursu, možete očekivati naš poziv! I nije istina da CV gledamo samo 8 sekundi. Svaku prijavu pogledamo detaljno, nakon čega sve kandidate koji prolaze u sledeći krug kontaktiramo, a one koji nisu uspeli – obavestimo da se za sada proces selekcije završava.

Pre nego što se upoznamo, biće potrebno da uradite testove ličnosti i opštih sposobnosti. Testovi nisu teški, a pomažu nam da steknemo inicijalni utisak o vama. Ukoliko uspešno prođete ovaj krug, sledi intervju baziran na kompetencijama.

Želimo da se bolje upoznamo. Na intervjuu od Vas očekujemo da budete iskreni i motivisani, pokažete svoja znanja i na koji način možete doprineti kao član našeg tima, a mi ćemo se potruditi da Vam damo više informacija o samoj poziciji i timu za koji aplicirate, prenesemo pozitivnu energiju koja vlada u našoj kompaniji i predstavimo našu kulturu i vrednosti.

Na ovom, kako ga mi zovemo - finalnom razgovoru, imaćete priliku da razgovarate sa kolegom koji će Vas voditi ukoliko postanete deo našeg tima. Na ovom razgovoru razgovaramo malo više o Vašim znanjima, iskustvu, gledamo kako biste rešili izazove koje Vam predstavimo, ali isto tako želimo da upoznate ljude sa kojima ćete blisko sarađivati, a ukoliko budete imali dodatna pitanja, ovo je prilika da saznate sve odgovore!  

Ukoliko odlučimo da baš Vi postanete deo našeg tima, neko od regrutera će Vas kontaktirati i  predstaviti ponudu koja osim dužnosti posla uključuje kompenzacije i beneficije koje naša  kompanija pruža. Radujemo se novim idejama i uspešnoj saradnji. Dobrodošli u Delez tim!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak