Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.6.2024.

O KompanijiKarijeraSelekcijaProces selekcije u Službi podrške

Vreme je da otpočneš proces selekcije kod nas? To znači da si pronašao otvorenu poziciju za sebe u kompaniji koja je, tvrdimo nimalo subjektivno, najbolje mesto za rad. Čestitamo na odličnom izboru!
Ali vratimo se na temu. Popunio si formular i poslalo svoj CV. Šta se sada dešava?
 
Naši regruteri će uskoro da detaljno pregledaju tvoj CV. Pre svega će proveravati da li ispunjavaš osnovne uslove navedene u oglasu i da li tvoj CV komunicira da deliš vrednosti naše kompanije i tima čiji deo ćeš možda postati. Naš HR tim će da te kontaktira i informiše o ishodu bilo da si prošao u naredni krug selekcije ili ipak moramo da ti se zahvalimo za interesovanje ovaj put i pozovemo te da nastaviš da pratiš naše oglase.

Postajemo nestrpljivi da te upoznamo, ali pre toga biće potrebno da uradiš testove ličnosti i opštih sposobnosti. Testovi nisu teški, a nama pomažu da formiramo nešto dublji utisak o tvojim veštinama. Engleski i Excel su testovi koji se podrazumevaju, a dodatni test zavisi od pozicije za koju se prijavljuješ. Ukoliko uspešno prođeš ovaj krug, sledi upoznavanje i razgovor sa našim kolegama iz HR-a.
 

Ovo je „tvoje“ vreme! Želimo bolje da upoznamo tebe kao osobu i očekujemo da budeš iskren, otvoren, motivisan i da nam pokažeš ko si i na koji način možeš da doprineseš kao član našeg tima. Sa druge strane, radujemo se da sa tobom podelimo dodatne informacije o samoj poziciji i timu za koji apliciraš, te prenesemo energiju koja vlada u našoj kompaniji, predstavimo našu kulturu i vrednosti.
 

Tvoj budući tim! Na finalnom razgovoru, imaćeš priliku da razgovaraš i da se bliže upoznaš sa kolegama sa kojima ćeš sarađivati i sa kolegama koji će voditi tvoj tim. Tada razgovaramo malo više o tvojim znanjima, iskustvu i shvatamo način na koji razmišljaš. Ukoliko imaš dodatna pitanja ili nejasnoće, ovo je prava prilika da saznaš sve odgovore!

Ako nakon razgovora odlučimo da postaneš deo našeg tima, naši regruteri će te ponovo pozvati, saopštiti ti lepe vesti i predstaviti ponudu i benefite koje naša kompanija pruža.

Dobro došao u Delhaize Serbia tim, tim koji kreira budućnost kupovine!
#TuJedniZaDruge