Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 2000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 9000 rsd. Unesi kod TNXW2000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 25.02.2024.

Premia
Naši brendovi
Duže od deceniju ovaj brend postoji na tržištu i nastojimo da Premia asortiman konstantno osvežavamo novim proizvodima. Često se dešava da oni budu pioniri tj. inovatori u svojim kategorijama, pa je zato u više navrata tokom godina dobila priznanje „Najbolje iz Srbije“. 
 
Kategorije prehrane u kojima je Premia prisutna su: mesne prerađevine, riblje konzerve, zamrznuti program, mlečni asortiman, sirevi i namazi, bezalkoholna pića, gotova jela, začini, praškasti proizvodi i dodaci za torte, slatki i slani konditori, osnovne životne namirnice, zdrava i dijetalna hrana.
 
Ipak, Premia proizvodi se mogu naći i na rafovima iz kategorije neprehrane. Nakon gašenja brendova Care i Home, oni su podvedeni pod Delhaize brend i pridružili su se Premia porfoliju.
 
Najveći broj Premia proizvoda su domaćeg porekla, ali se isto tako pod ovim brendom mogu naći proizvodi renomiranih proizvođača iz drugih zemalja kao što su: Belgija, Nemačka, Španija, Italija, Holandija, Tajland, Vijetnam i Grčka.