Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.6.2024.

Prakse

U svom radu veliku pažnju poklanjamo mladima sa malo ili bez radnog iskustva, kojima kroz različite programe strateškog zapošljavanja, pružamo priliku da stečena teoretska znanja uvežu sa praktičnim, usvoje nova znanja i veštine i dobiju priliku da svoju profesionalnu karijeru započnu u internacionalnoj kompaniji i dinamičnom okruženju maloprodaje.

Želite li da se prijavite za stručnu praksu?

Diplomcima visokih škola i fakulteta svih profila nudimo priliku za obavljanje prakse u trajanju od 3 x 2 meseca u jednom od sektora u okviru Službe podrške ili u nekom od naših maloprodajnih objekata. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid prakse u našoj kompaniji možete se prijaviti tokom cele godine popunjavanjem online upitnika na linku:http://posao.delhaize.rs (na prvoj stranici upitnika u polju otvoreni konkursi odabrati opciju „Opšti konkurs“, a u polju vrsta angažmana „Praksa“)

Program plaćene prakse

Program plaćene prakse namenjen je studentima Ekonomskog, Saobraćajnog, Filozofskog , Poljoprivrednog i Fakulteta organizacionih nauka, kao i studentima fakulteta sličnih usmerenja, koji dobijaju priliku da šest meseci provedu u nekom od sektora kompanije. Uslov je da studenti imaju maksimum 2 ispita do završetka osnovnih ili master studija i želju da kontinuirano uče i razvijaju se. Program kreće u novembru svake godine.

Iskustva vaših kolega koji su prošli kroz program stručnih praksi možete videti u sledećem videu: