Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 2000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 9000 rsd. Unesi kod TNXW2000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 03.03.2024.

O KompanijiKarijeraNaš timDistributivni centar

Distributivni centar

Naš moderni distributivni centar u Staroj Pazovi, najveći distributivni centar na Balkanu, je temelj našeg poslovanja. Kolege koje rade u brojnim odeljenjima su zaslužne za obskrbljenost svih naših prodavnica. Svi tvoji neophodni ali omiljeni proizvodi se čuvaju u ovom impozantnom prostoru, pod uslovima koji najstrožije poštuju najviše svetske standarde. 

Darko Džogaz, Direktor Distributivnog centra


Započeo sam svoju karijeru u Delhaize Serbia kroz talent program Retal Management Traineeship i nakon 9 godina karijere na različitim pozicijama mogu da kažem da mi je dinamičnost posla osnova razvoja i napredovanja. Zajedno sa timom svakodnevno radim na unapređenju usluge koju pružamo našim prodavnicama, kroz inovacije koje su postale sastavni deo svakodnevnice u našem radu. Rad u našoj kompaniji za mene predstavlja priliku za učenjem, napredovanjem, razmenom odličnih ideja sa kolegama, jer je inovativnost i stručnost kadrova posebno izražena. Rad sa ljudima i timski pristup za mene predstavlja priliku da čujem različite stavove, mišljenja i ideje koje za rezultat imaju najbolje odluke i rezultate. Delhaize Serbia je odgovoran poslodavac, orijantisan na ljude i njihov razvoj. Svoje slobodno vreme volim da provodim u društvu prijatelja i porodice, šetnjama i planinarenju.
 

Dejan Vilus, viljuškarista

U Distributivnom centru Delhaize Serbia radim kao viljuškarista oko 4 godine. Za to vreme sam uvideo da naša kompanija nudi mnogo opcija da pronađete idealno radno mesto za sebe. Mogućnosti napredovanja i sticanja novih znanja i veština u kompaniji su velike, a pri tome ćete biti i adekvatno plaćeni za posao koji obavljate.
 

Dunja Ranđelović, viljuškarista

U Distributivni centar Delhaize sam došla pre nešto više od godinu dana. Ono što mi se najviše sviđa je jasno određeno radno vreme i definisan posao koji treba da obavim. Prednosti rada u našem modernom distributivnom centru su što se možete istaći kako u ličnom, tako i u timskom radu.