• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Te pam sao
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 3 ком. бибера
  • 500 г јунећег меса
  • 300 г печурака
  • 200 г пиринча
  • 300 г шкампи
  • 10 г соли
  • 500 г свињског филеа
  • 5 г вегете
Припрема

Junetinu i svinjetinu posolite, pobiberite i začinite vegetom sa svih strana. Stavite na nauljeni pleh i pecite u zagrejanoj rerni dok meso ne porumeni. Stavite pirinač da se kuva u slanoj vodi. Dodajte mesu očišćene pečurke i dinstajte ih sa malo vode i malo ulja. Dodajte škampe i pecite ih dok pečurke ne budu gotove. Kada je pirinač skuvan, ocedite ga ako je ostalo vode. Servirajte i uživajte u ovom kineskom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак