• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Фритата са тиквицама и панчетом

Лако
Низак
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Доручак
  • Прилика: Студентски оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Фритата са тиквицама и панчетом
Лако
Низак
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 80 г фета сира
  • 1 ком. црног лука
  • 4 ком. јаја
  • 20 г маслаца
  • 1 ком. тиквица
  • со
  • 50 г панчете
  • 40 мл млека
Фритата са тиквицама и панчетом
Припрема

За фритату исецкајте лук, тиквицу и панчету на траке или коцкице. На маслацу у тигању пропржите црни лук док не постане стакласт, додајте тиквицу, те пржите још два минута, а затим додајте панчету и зачине. Сипајте преко поврћа и сланине умућена јаја са водом или млеком и фета сир. Оставите тигањ два-три минута на рингли, а затим га пребаците у рерну, која је укључена на 200 степени и то само горњи грејач. Фритату пеците три-четири минута док се или горња страна не испече. Готову фритату преклопите тањиром и преврните тигањ да фритата испадне на тањир.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак