Преклопљена пица
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Италијанска кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 200 г прашке шунке
- 200 г моцарела сира
- 200 г кулена
- 100 мл парадајз пиреа
- 20 мл маслиновог уља
- 100 г чери парадајза
- 200 г шампињона
- 1 ком. тестa за пицу
Преклопљена пица

Припрема
Припремљено тесто за пицу поделите у четири јуфке. Оклагијом танко разваљајте тесто на брашном посутој површини. Потом тесто премажите парадајз пиреом, преко поређајте листове прашке шунке, шампињоне, моцарелу, кулен и чери парадајз. Пицу преклопите, те прстима заврните крајеве како се не би отворила током печења. Прелијте пицу с мало маслиновог уља и пеците је на 180 степени 10–12 минута.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт