• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Италијанска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Преклопљена пица
Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 200 г прашке шунке
  • 200 г моцарела сира
  • 200 г кулена
  • 100 мл парадајз пиреа
  • 20 мл маслиновог уља
  • 100 г чери парадајза
  • 200 г шампињона
  • 1 ком. тестa за пицу
Преклопљена пица
Припрема

Припремљено тесто за пицу поделите у четири јуфке. Оклагијом танко разваљајте тесто на брашном посутој површини. Потом тесто премажите парадајз пиреом, преко поређајте листове прашке шунке, шампињоне, моцарелу, кулен и чери парадајз. Пицу преклопите, те прстима заврните крајеве како се не би отворила током печења. Прелијте пицу с мало маслиновог уља и пеците је на 180 степени 10–12 минута.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак