• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Италијански болоњезе сос

Средње
Висок
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Сос
  • Кухиња: Италијанска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Вече са пријатељима
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Италијански болоњезе сос
Средње
Висок
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. белог лука
  • бибера
  • 5 ком. босиљка
  • 100 г црног лука
  • 1500 г јунећег млевеног меса
  • 5 г оригана
  • 200 мл пасираног парадајза
  • со
  • 5 г шећера
Италијански болоњезе сос
Припрема

Na nauljen tiganj stavite iseckani crni luk, posolite i pobiberite. Kada se prodinsta, dodajte 500 g mlevenog goveđeg mesa i malo vode. Kada meso bude skoro gotovo, dodajte pasirani paradajz i jedan čen iseckanog belog luka. Dinstajte još desetak minuta, sipajte kašičicu šećera, kako bi se izgubila kiselost od paradjaza, dodjate malo origana i malo bosiljka i vaš sos je spreman. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак