Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 31.5.2024.

O nama
Delez Srbija je članica međunarodnog trgovinskog lanca Ahold Delez koji posluje na tri kontinenta u deset zemalja, sa sedištem u Zandamu, u Holandiji. Od dolaska u Srbiju kompanija intenzivno radi na proširenju asortimana, konstantnom podizanju kvaliteta, unapređenju receptura i dizajnu. Delez Srbija je na taj način, ostala najveći trgovinski lanac u našoj zemlji, koji posluje kroz brendove Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop & Go. Na kraju 2019. godine imala je više od 12.500 zaposlenih i više od 440 maloprodajnih objekata.
Maxi supermarketi su najpreporučivaniji lanac, prepoznat po širokom asortimanu i visokom kvalitetu svežih proizvoda (voće i povrće, pekara, mesara). Kupci prepoznaju Maxi kao supermarket sa odličnim cenama i najboljim promocijama, simbolično prikazanim kroz Maxi pčelicu – slatkog vodiča koji pomaže u pametnoj kupovini. Novi koncept Maxi supermarketa, uticao je na povećanje ukupnog zadovoljstva kupaca i pozicionirao je Maxi kao najlepšu komšijsku radnju prepoznatu po ljubaznosti osoblja i brzoj usluzi.
Mega Maxi je hipermarket inovativnog i širokog asortimana u potpunosti prilagođen modernom kupcu. Na više od 4.000 metara kvadratnih hipermarket nudi sadržaj namenjen svakom članu domaćinstva po najpovoljnijim Tempo cenama i dobro poznatu komšijsku uslugu. Pored svežih kategorija kupce u Mega Maxi hipermarketu očekuju sezonski i bebi proizvodi, lična higijena, zdravija hrana, odlična selekcija alkoholnih i bezalkoholnih pića, Juice bar ali i jedinstven koncept zanatske pekare. Ova radnja dodatno je prilagođena osobama sa invaliditetom. 
Shop&Go su moderne komšijske prodavnice istovremeno prilagođene – svakodnevnoj kupovini u komšiluku, kao i kupcima kojima treba mesto za brzu kupovinu u pokretu. Shop&Go prodavnice su mesto gde uvek možete pronaći sveže voće i povrće, kao i ostale namirnice. Kupci prepoznaju brzu kupovinu na kasi, ljubaznost osoblja i ugodan ambijent ovih radnji.
Tempo hipermarketi su omiljeno mesto porodične kupovine zbog najšireg asortimana proizvoda i niskih cena.Potrošače očekuje uzbudljiva kupovina, sa jednostavnim snalaženjem, niskim policama i ugodnom atmosferom.Tempo je prepoznat kao najbolja trgovina u gradu u kojoj potrošači mogu pronaći sve što im je potrebno na jednom mestu .Odlične promocije i fokus na specijalnim sezonama su ono što Tempo razlikuje od ostalih radnji
Na 33 km udaljenosti od glavnog grada, kompanija poseduje moderan Distributivni centar koji pruža izuzetnu podršku svakodnevnom poslovanju kompanije, kao i osnovu za budući rast. Distributni centar obezbedjuje visok kvalitet i svežinu proizvoda i poseduje 120 utovarno/istovarnih pozicija.