• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Asortiman od preko 15.000 artikala
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Besplatna dostava u terminu koji sami birate
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  

Deleze Srbija je članica međunarodnog trgovinskog lanca Ahold Delhaize koji posluje na tri kontinenta u jedanaest zemalja, sa sedištem u Zandamu, u Holandiji. Od dolaska u Srbiju kompanija intenzivno radi na proširenju asortimana, konstantnom podizanju kvaliteta, unapređenju receptura i dizajnu. Deleze Srbija je na taj način, ostala najveći trgovinski lanac u našoj zemlji, koji posluje kroz tri formata. Na kraju 2018. godine imala je više od 12.000 zaposlenih i više od 400 maloprodajnih objekata formata: Maxi, Shop & Go i Tempo.

Maxi supermarketi su najpreporučivaniji lanac, prepoznat po širokom asortimanu i visokom kvalitetu svežih proizvoda (voće i povrće, pekara, mesara). Kupci prepoznaju Maxi kao supermarket sa odličnim cenama i najboljim promocijama, simbolično prikazanim kroz Maxi pčelicu – slatkog vodiča koji pomaže u pametnoj kupovini. Novi koncept Maxi supermarketa, uticao je na povećanje ukupnog zadovoljstva kupaca i pozicionirao je Maxi kao najlepšu komšijsku radnju prepoznatu po ljubaznosti osoblja i brzoj usluzi.

Shop&Go su moderne komšijske prodavnice istovremeno prilagođene – svakodnevnoj kupovini u komšiluku, kao i kupcima kojima treba mesto za brzu kupovinu u pokretu. Shop&Go prodavnice su mesto gde uvek možete pronaći sveže voće i povrće, kao i ostale namirnice. Kupci prepoznaju brzu kupovinu na kasi, ljubaznost osoblja i ugodan ambijent ovih radnji.

Tempo hipermarketi su omiljeno mesto porodične kupovine zbog najšireg asortimana proizvoda i niskih cena.Potrošače očekuje uzbudljiva kupovina, sa jednostavnim snalaženjem, niskim policama i ugodnom atmosferom.Tempo je prepoznat kao najbolja trgovina u gradu u kojoj potrošači mogu pronaći sve što im je potrebno na jednom mestu .Odlične promocije i fokus na specijalnim sezonama su ono što Tempo razlikuje od ostalih radnji

Na 33 km udaljenosti od glavnog grada, kompanija poseduje moderan Distributivni centar koji pruža izuzetnu podršku svakodnevnom poslovanju kompanije, kao i osnovu za budući rast. Distributni centar obezbedjuje visok kvalitet i svežinu proizvoda i poseduje 120 utovarno/istovarnih pozicija.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak