Here is Product Details Sticky Short Info
Dr Oetker
Zelatin mleveni beli Dr.Oetker 10g
10 gr
13299 rsd/Kg
10 gr
13299 rsd/Kg
132
99 RSD
Zelatin mleveni beli Dr.Oetker 10g
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 0. g |
---|---|---|
Energija kj | = 0. g | = 0. g |
Total masti | = 0. g | = 0. g |
od kojih su zasićene masti | = 0. g | = 0. g |
Ugljeni hidrati | = 0. g | = 0. g |
od kojih su šećeri | = 0. g | = 0. g |
Energija kcal | = 0. g | = 0. g |
Molibden | = 0. g | = 0. g |
So | = 0. g | = 0. g |
Belančevine | = 0. g | = 0. g |
Dijetska vlakna | = 0. g | = 0. g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 0. g |
---|---|---|
Energija kj | = 0. g | = 0. g |
Total masti | = 0. g | = 0. g |
od kojih su zasićene masti | = 0. g | = 0. g |
Ugljeni hidrati | = 0. g | = 0. g |
od kojih su šećeri | = 0. g | = 0. g |
Energija kcal | = 0. g | = 0. g |
Molibden | = 0. g | = 0. g |
So | = 0. g | = 0. g |
Belančevine | = 0. g | = 0. g |
Dijetska vlakna | = 0. g | = 0. g |
Sastojci
svinjski želatin, limunska kiselina.
Sastojci
svinjski želatin, limunska kiselina.
Alergeni
Ne sadrži: Lupina, Slačica, Mleko, Celer, Školjke / mekušci, Kikiriki, Jaja, Riba, Ljuskari, Soja, Susam, Sumpor-dioksid ili sulfit, Jezgrasto voće, Gluten
Alergeni
Ne sadrži: Lupina, Slačica, Mleko, Celer, Školjke / mekušci, Kikiriki, Jaja, Riba, Ljuskari, Soja, Susam, Sumpor-dioksid ili sulfit, Jezgrasto voće, Gluten
Dobavljač
DR OETKER DOO
Dobavljač
DR OETKER DOO
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Uputstvo za pripremu:
1. U posudi pomešati želatin sa 4 kašike hladne vode.
2. Ostaviti 10 minuta da nabubri. Dodati u posudu sa preostalom vodom.
3. Zagrevati (ne kuvati) neprestano mešajući, dok se želatin ne rastopi.
Želatin koristiti topao ili na način opisan u receptu.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Uputstvo za pripremu:
1. U posudi pomešati želatin sa 4 kašike hladne vode.
2. Ostaviti 10 minuta da nabubri. Dodati u posudu sa preostalom vodom.
3. Zagrevati (ne kuvati) neprestano mešajući, dok se želatin ne rastopi.
Želatin koristiti topao ili na način opisan u receptu.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Želatin beli mleveni 10g
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Želatin beli mleveni 10g