• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Asortiman od preko 15.000 artikala
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Dostava u vremenskim okvirima od 2h
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  

ISKUSI ČISTO UŽIVANJE!

Često možemo čuti da se ukusi ne rađaju, već stvaraju, a dokaz tome su kombinacije jela i pića koje čine simfoniju ukusa! Bilo da želiš da nazdraviš uz čašu belog vina uz omiljene riblje specijalitete, uz čašu piva nakon domaćeg roštilja ili uz nešto „kratko” i meze, za tebe imamo kolekciju kristalnih čaša sa kojima ćeš upotpuniti uživanje u svakom obroku! Predstavljamo ti naš novi program lojalnosti Schott Zwiesel u okviru koga, po veoma povoljnoj ceni, možeš kupiti kristalne čaše vrhunskog kvaliteta i dizajna za svaku priliku!

SAKUPLJAJ NALEPNICE I NAZDRAVI SA STILOM

Kupovinom u našim prodavnicama u periodu od 21.5. do 16.9.2020. možeš sakupljati nalepnice i ostvariti čak 67% popusta na kupovinu Schott Zwiesel kristalnih čaša uz koje ćeš svaki obrok pretvoriti u uživanje sa stilom.

OTKRIJ PREDNOSTI SCHOTT ZWIESEL® PURE ČAŠA PREPOZNATLJIVOG KVALITETA I VANVREMENSKOG DIZAJNA

Zwiesel Kristallglass AG, sa tradicijom proizvodnje čaša vrhunskog kvaliteta od 150 godina, odlikuje zaokružen i profesionalan pristup prepoznat širom sveta. Pozicioniran kao lider u proizvodnji kristalnih čaša, primenom patentirane Tritan® tehnologije u svojoj proizvodnji postiže savršen sjaj, izdržljivost od ogrebotina i pranja u sudomašini i veću otpornost od lomljenja. Ova jedinstvena tehnologija garantuje vanserijski kvalitet na polju estetike, dizajna i trajnosti svojih proizvoda. Shodno tome, somalijeri, vinari, svetski poznati šefovi kuhinja i korisnici sa visokim kriterijumima će uvek imati savršenu čašu za svaku priliku u širokom portfoliju brenda Schott Zwiesel.

Dekanter je u svakoj kući, u kojoj se često i rado pije vino, itekako dobrodošao. Jednostavan je i elegantan, savršen je za serviranje tvog omiljenog pića. Uz dekanter vrhunskog kvaliteta i neodoljivog dizajna upotpunićeš uživanje u ispijanju omiljenog vina u odabranom društvu. Takođe, ovaj dekanter je idealan poklon za sve prave ljubitelje vina.

Najčešća pitanja

Šta je to Schott Zwiesel program lojalnosti?

Schott Zwiesel  je novi program lojalnosti, kroz koji kompanija Delhaize Srbija želi da ponudi svojim kupcima asortiman kvalitetnih kristalnih čaša, nemačkog kvaliteta po veoma povoljnim cenama, uz sakupljenih 10 nalepnica.
Cilj programa je nagrađivanje lojalnih kupaca mogućnošću da svakodnevnom kupovinom u Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama, ostvaruju pravo na nalepnice kojim će popuniti kupone i kupiti proizvode vrhunskog kvaliteta i dizajna po veoma povoljnim cenama.

Program Schott Zwiesel čine sledeći proizvodi:
 
Čaše za belo vino 
Čaše za pivo*
Čaše za džin tonik
Čaše za šampanjac 
Čaše za vodu i sok *
Dekanter za vino 
Čaše za žestoka pića*
Čaše za crveno vino*
 
* U Shop&Go prodavnicama dostupni su samo proizvodi označeni zvezdicom:
Program traje od 21.5. do 16.9.2020.
 

Kako se sakupljaju poeni?

Poeni se sakupljaju u skladu sa mehanizmom:
 
Uz svaki račun u iznosu od 500 din, kupac ostvaruje pravo na 1 nalepnicu 
 
Uz svaki račun  u iznosu od 1.000 din kupac ostvaruje pravo na 2 nalepnice itd.
 
Uz kupovinu minimum 200g Grand kafe, kupac ostvaruje pravo na dodatnu nalepnicu
 
Sa sakupljenih 10 poena, kupac može da kupi čaše iz Schott Zwiesel asortimana po ceni od 499 dinara
 
Dekanter se kupuje bez sakupljanja nalepnica, po regularnoj ceni od 1.999 dinara
 

Partner programa je Grand kafa

Za svakih kupljenih 200g kafe, kupac dobija po jednu dodatnu nalepnicu (kupac može kupiti pakovanje od 200 g, ili 2 pakovanja po 100g)

Spisak proizvoda koji učestvuju u programu:

7176015 Kafa mlevena Grand Gold 100g
7176016 Kafa mlevena Grand Gold 200g
7176790 Kafa mlevena Grand Gold 500g
7492791 Kafa Grand Gold strong 100g
7492766 Kafa Grand Gold strong 200g
7194559 Kafa mlevena Grand Gold 375g
7176522 Kafa mlevena Grand De luxe 200g
7349973 Kafa DeLuxe 100% Arabica Grand 200g
7176875 Kafa mlevena Grand Aroma 100g
7176876 Kafa mlevena Grand Aroma 200g
7180524 Kafa mlevena Grand Aroma Stabilo Seal 500g
 

Kupovinom sam ostvario pravo na nalepnice, ali ih trenutno nema u prodavnici. Šta da radim?

Ukoliko se desi da je Maxi, Tempo ili Shop&Go prodavnica u kojoj svakodnevno obavljate kupovinu, trenutno ostala bez nalepnica, te kasir ne može iste da vam izda, ne brinite.

Na nefiskalnom isečku svog računa, možete videti na koliko nalepnica ste ostvarili pravo svojom kupovinom. Sačuvajte svoj nefiskalni isečak koji možete priložiti prilikom kupovine čaša.

Sakupio sam poene, ali u prodavnici je nestalo kupona i nemam gde da ih zalepim. Šta da radim?

Ukoliko ste sakupili 10,20 itd. poena, a u prodavnici u kojoj svakodnevno obavljate kupovinu je trenutno nestalo kupona, ne brinite, kolege kasiri će vam omogućiti kupovinu 1,2 ili više setova čaša (u skladu sa sakupljenim brojem poena) po sniženoj ceni, ukoliko na kasi priložite dovoljan broj poena.

Sakupio sam 10 poena, međutim prodavnica u kojoj svakodnevno kupujem nema na stanju čaše koje želim da kupim. Kome da se obratim?

Ukoliko Maxi, Tempo ili Shop&Go prodavnica u vašem komšiluku trenutno nema na stanju čaše koje želite da kupite, predlažemo da ih potražite u još nekoj od naših prodavnica. Takođe, ukoliko želite da za vas proverimo koja prodavnica ima na stanju proizvod koji želite da kupite, pišite nam na potrosaci@delhaize.rs

Da li mogu da kupim Schott Zwiesel čaše bez sakupljenih poena?

Schott Zwiesel čaše se mogu kupiti bez sakupljenih poena isključivo po regularnoj ceni od 1.499 din.

Kupio sam Schott Zwiesel set čaša, ali su oštećene. Kome da se obratim?

Ukoliko nakon kupovine primetite da je čaša oštećena, sačuvajte fiskalni račun sa kojim ćete moći da uložite reklamaciju u prodavnici u kojoj ste ih kupili. Oštećenje možete prijaviti i putem Kontakt centra, slanjem imejla na potrosaci@delhaize.rs Takođe, potrebno je poslati I fotografiju fiskalnog računa kao i oštećenog proizvoda.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak