Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 31.7.2024.

Svet piva

Jedan od napitaka bez kojih se ne može zamisliti moderan život i druženje sa bliskim ljudima je definitivno pivo. Pivo je jedno od najstarijih i najkonzumiranijih alkoholnih pića na svetu, a odlikuju ga gorčina i pun ukus. Različitim vrstama proizvodnih procesa ukusi i arome piva mogu da variraju, a Maxi je izdvojio dva posebna primera koji razigravaju maštu ljubitelja. 

Birra Moretti 


Originalna receptura Birra Moretti piva razvijena je davne 1859. godine, i do danas nije promenjena. Pre više od veka Luiđi Moreti, pokrenuo je pivaru u Udinama, gradu na severu Italije. Prva bočica prodata je na leto 1860. godine – baš kada je trebalo nazdraviti ujedinjenju Italije – velikom snu koji se konačno ostvario. Luiđi Moreti je želeo da stvori pivo koje će se razlikovati od ostalih; piće koje se idealno kombinuje sa italijanskim specijalitetima i posebnim prilikama. Birra Moretti je originalno italijansko pivo – stvoreno da upotpuni trenutke malih životnih radosti. I, da – savršeno se slaže sa svim italijanskim specijalitetima. Naravno!
 

Četiri razloga zašto je Birra Moretti pravo pivo za vas:


•    Originalni italijanski ukus nepromenjen od 1859. 
•    Prisutan u 55 zemalja širom sveta
•    Jedan od najprodavanijih brendova na svetu u premium lager segmentu
•    Neguje duh italijanskih proizvoda, prepoznatljivog kvaliteta i ukusa

 

Pivski pasoš

Boja: svetlo pivo, izuzetne čistoće
Aroma: sveža, voćna
Ukus: Umereno gorak

Pivski CV / Biografija
Tip: Lager, umereno gorak
Tehnologija pripreme: Donja fermentacija
Segmentacija ukusa: Slad
Alkohol: 4.6%
Ebu skala: 19 – 23
Preporučena temperatura za serviranje: 3 - 5°C