Maxi logoMaxi logo

undefined

Po kategoriji

Po temi

Zatvori
SZ Čaše
Odaberite termin za isporuku ili preuzimanje sada
ISKUSI ČISTO UŽIVANJE!

Često možemo čuti da se ukusi ne rađaju, već stvaraju, a dokaz tome su kombinacije jela i pića koje čine simfoniju ukusa! Bilo da želiš da nazdraviš uz čašu belog vina uz omiljene riblje specijalitete, uz čašu piva nakon domaćeg roštilja ili uz nešto „kratko” i meze, za tebe imamo kolekciju kristalnih čaša sa kojima ćeš upotpuniti uživanje u svakom obroku! Predstavljamo ti naš novi program lojalnosti Schott Zwiesel u okviru koga, po veoma povoljnoj ceni, možeš kupiti kristalne čaše vrhunskog kvaliteta i dizajna za svaku priliku!
SAKUPLJAJ NALEPNICE I NAZDRAVI SA STILOM

Kupovinom u našim prodavnicama u periodu od 21.5. do 16.9.2020. možeš sakupljati nalepnice i ostvariti čak 67% popusta na kupovinu Schott Zwiesel kristalnih čaša uz koje ćeš svaki obrok pretvoriti u uživanje sa stilom.
OTKRIJ PREDNOSTI SCHOTT ZWIESEL® PURE ČAŠA PREPOZNATLJIVOG KVALITETA I VANVREMENSKOG DIZAJNA

Zwiesel Kristallglass AG, sa tradicijom proizvodnje čaša vrhunskog kvaliteta od 150 godina, odlikuje zaokružen i profesionalan pristup prepoznat širom sveta. Pozicioniran kao lider u proizvodnji kristalnih čaša, primenom patentirane Tritan® tehnologije u svojoj proizvodnji postiže savršen sjaj, izdržljivost od ogrebotina i pranja u sudomašini i veću otpornost od lomljenja. Ova jedinstvena tehnologija garantuje vanserijski kvalitet na polju estetike, dizajna i trajnosti svojih proizvoda. Shodno tome, somalijeri, vinari, svetski poznati šefovi kuhinja i korisnici sa visokim kriterijumima će uvek imati savršenu čašu za svaku priliku u širokom portfoliju brenda Schott Zwiesel.
Dekanter je u svakoj kući, u kojoj se često i rado pije vino, itekako dobrodošao. Jednostavan je i elegantan, savršen je za serviranje tvog omiljenog pića. Uz dekanter vrhunskog kvaliteta i neodoljivog dizajna upotpunićeš uživanje u ispijanju omiljenog vina u odabranom društvu. Takođe, ovaj dekanter je idealan poklon za sve prave ljubitelje vina.

Najčešća pitanja