Rezultati pretrage recepataZapečena keleraba
Maxi logoMaxi logo
  • Zapečena keleraba

Zapečena keleraba

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

> 30 min

Cena

Nizak

Ocena

3 od 5
Klasik
Vegetarijanski obrok
Glavno jelo
Zapečena keleraba

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 1 kom. biberа
  • 1 kom. crnog luka
  • 50 g crnih maslina
  • 3 kom. belоg luka
  • 15 ml maslinovog ulja
  • 200 g kačkavalja
  • 1 kom. kelerabe
  • 2 kom. paradajza
  • origana
  • so

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    500 gr
    39,99 RSD/kilogram
    20,00 RSD
  • Masline crne sk Greek Nature 205g
    205 gr
    1195.07 rsd/Kg
    244,99 RSD
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Ulje maslinovo extra devic.Monini 250ml
    250 ml
    2599.96 rsd/L
    649,99 RSD
  • Započni pripremu

    Za ukusnu i laganu vegeterijansku večeru kelerabu oljuštite, isecite na kolutove i kuvajte u slanoj vodi 20 minuta. Potom je ocedite i stavite u vatrostalnu posudu. Dodajte i paradajz isečen na kolutove. Napravite marinadu od crnog i belog luka, soli, bibera, origana, maslina i maslinovog ulja, te njome prelijte povrće. Preko rasporedite narendani kačkavalj i pecite na 180 stepeni oko 20 minuta.
    Ocena
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Vegetarijanski obrok
    Večera
    Proleće,Leto
    Glavno jelo
    • Zapečena keleraba

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    500 gr
    39,99 RSD/kilogram
    20,00 RSD
  • Masline crne sk Greek Nature 205g
    205 gr
    1195.07 rsd/Kg
    244,99 RSD
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Ulje maslinovo extra devic.Monini 250ml
    250 ml
    2599.96 rsd/L
    649,99 RSD