Maxi logoMaxi logo
  • Svinjska rebarca

Svinjska rebarca

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

3 od 5
Klasik
Vikend obrok
Prilog
Svinjska rebarca

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 6 kom. belоg luka
  • 30 g brašna
  • 5 g mirođije
  • 5 kom. peršuna
  • 400 g pilećeg filea
  • 200 g kukuruznog brašna
  • 400 g špageta
  • 2000 kg svinjskih rebara

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    599.96 rsd/Kg
    149,99 RSD
    7221219
  • Psenicno brasno T400 glatko Premia 1kg
    1 Kg
    49.99 rsd/Kg
    49,99 RSD
    7486025
  • Mirodjija mlevena Premia 11g
    11 gr
    5635.45 rsd/Kg
    61,99 RSD
    7234337
  • Persun koren folija dom 400g Maxi Pij.
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    400 gr
    337.48 rsd/Kg
    134,99 RSD
    7229561
  • Započni pripremu

    Posolite meso sa svih strana, začinite biberom i vegetom. Prelijte uljem i pecite u zagrejanoj rerni dok ne dobije zlatnožutu boju. Prijatno!
    Ocena
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Srpska kuhinja
    Klasik
    Vikend obrok
    Ručak
    Sve sezone
    Prilog
    • Svinjska rebarca

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    599.96 rsd/Kg
    149,99 RSD
    7221219
  • Psenicno brasno T400 glatko Premia 1kg
    1 Kg
    49.99 rsd/Kg
    49,99 RSD
    7486025
  • Mirodjija mlevena Premia 11g
    11 gr
    5635.45 rsd/Kg
    61,99 RSD
    7234337
  • Persun koren folija dom 400g Maxi Pij.
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    400 gr
    337.48 rsd/Kg
    134,99 RSD
    7229561