Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Želimo da vas obavestimo da ćemo tokom Beogradskog maratona 28.04.2024. imati otežanu dostavu u pojedinim delovima grada. Zamolili bismo sve kupce za razumevanje i malo strpljenja. Sve porudžbine će biti isporučene na adrese u najkraćem roku.

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 6000RSD. Unesi kod TLXC1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 28.4.2024

Rezultati pretrage recepataPečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama
Maxi logoMaxi logo
  • Pečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama
Pečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama

Pečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama

Lako
Do 30 min
0/5
Srednji

Sastojci zaOsoba/e

2 porcije
  • 1 kom. peršunа
  • 10 g pinjola
  • 100 g kinoa
  • 100 g plavih patlidžana
  • 10 ml ulja
  • 1 kom. peršunа
  • 10 g pinjola
  • 100 g kinoa
  • 100 g plavih patlidžana
  • 10 ml ulja

Započni pripremu

Stavite šolju kinoe da se kuva u vodi (3 šolje vode prema 1 šolji kinoe). Isecite plavi patlidžan na pola i zarežite ga unakrst, kao na fotogrfiji. Stavite ga na nauljen vreli tiganj da omekša par minuta. Kada bude gotov, servirajte ga i preko njega dodajte kinou sa pinjolima i peršunovim lističima. Uživajte u ovom zdravom veganskom obroku! Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Vegan
Posni obrok
Večera
Proleće,Leto
Glavno jelo

Takođe može da vam se dopadne