Rezultati pretrage recepataPečena jagnjeća rebarca na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom
Maxi logoMaxi logo
  • Pečena jagnjeća rebarca na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom

Pečena jagnjeća rebarca na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Uskršnja trpeza
Glavno jelo
Pečena jagnjeća rebarca na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 1 kom. belоg luka
  • 700 kg svinjskih rebara
  • 50 ml maslinovog ulja
  • 12 g ruzmarina

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Ulje maslinovo extra devic.Monini 250ml
    - 28%
    250 ml
    2599.96 rsd/L649,99 RSD
    1859.96 rsd/L
    464,99 RSD
  • Zac bilj ruzmarin 15g Maxi Pijaca
    15 gr
    3332.67 rsd/Kg
    49,99 RSD
  • Započni pripremu

    Stavite rebarca da odstoje sat vremena u maslinovom ulju, belom luku i ruzmarinu. Pecite ih na jakoj vatri dva minuta sa svake strane. Preko rebara stavite naseckan beli luk i ruzmarin i sačekajte da se rebarca dobro ispeku. Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Evropska kuhinja
    Klasik
    Uskršnja trpeza
    Večera
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Pečena jagnjeća rebarca na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Ulje maslinovo extra devic.Monini 250ml
    - 28%
    250 ml
    2599.96 rsd/L649,99 RSD
    1859.96 rsd/L
    464,99 RSD
  • Zac bilj ruzmarin 15g Maxi Pijaca
    15 gr
    3332.67 rsd/Kg
    49,99 RSD