Here is Product Details Sticky Short Info
  • Rosa
Rosa

Voda gazirana Rosa 0,5L PET

500 ml
89.98 rsd/L
500 ml
89.98 rsd/L
44,99 RSD

Brend Rosa je veoma prepoznat i cenjen medju potrosacima koji ima imidz porodicnog brenda i brenda od poverenja, novi clan nase porodice Rosa Homolje predstavlja vodu istog visokog kvaliteta ciji izvor se nalazi na dubini od oko 280m, na Homoljskim planinama, koje predstavljaju region poznat po svojoj netaknutoj prirodi i cistoci.

Rosa Homolje je gazirana prirodna mineralna voda visokog kvaliteta iz netaknute prirode, sa dodatim ugljen-dioksidom, kalcijumova, bikarbonatna, ugljeno kisela.

Bogata je mineralima, a sadrži u svom sastavu prirodni kalcijum koji dolazi direktno sa izvora gde 1 litar vode zadovoljava 30% dnevnog referentnog unosa odraslih za kalcijumom.*

*Voda doprinosi održavanju normalnih fizičkih i kognitivnih funkcija, a koristan efekat se postiže konzumiranjem najmanje 2,0L vode dnevno, iz svih izvora, kao deo raznovrsne i uravnotežene ishrane i zdravog načina života.

  • .

Informacije o proizvodu

Alergeni
Ne sadrži: Lupina, Slačica, Mleko, Celer, Školjke / mekušci, Kikiriki, Jaja, Riba, Ljuskari, Soja, Susam, Sumpor-dioksid ili sulfit, Jezgrasto voće, Gluten
Dobavljač
COCA COLA HBC SRBIJA DOO
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Recenzije potrošača
Da li ste probali ovaj proizvod
Koliko vam se dopalo?

ID: 7627529