Here is Product Details Sticky Short Info
  • Barilla
Barilla

Lasagne Egg Barilla 500g

500 gr
1139.98 rsd/Kg
500 gr
1139.98 rsd/Kg
569,99 RSD

"„Lazanje Collezione  Barilla, koja pravi najbolju testeninu u Italiji već preko 140 godina, ime su dobile od Rimljana, koji su napravili dobro poznate široke i ravne listove testenine. Danas su lazanje poznatije kao popularno italijansko jelo sačinjeno od slojeva mlevenog mesa, sira i paradajza. Iskoristite listove Barilla lazanji da napravite ovu omiljenu varijaciju sosa Bolognese za lazanju bolonjeze ili ih pomešajte i napravite sopstvenu kreaciju sa sosom Barilla Arrabbiata, Barilla Basilico ili Barilla Pomodoro.

Deo našeg asortimana Collezione za savršeni dašak kreativnosti, unapredite svoje veštine u kuhinji uz Barilla lazanje Collezione, koje su spremne za 20 minuta. Listove Barilla lazanji ne treba kuvati pre pečenja, jednostavno zagrejte rernu na 180 °C, napravite idealne slojeve po želji i pecite 20 minuta. Sačekajte 10 minuta da se ohladi i poslužite.

Uz mnoštvo oblika u našoj liniji gurmanske testenine, sigurno ćete svaki put skuvati kvalitetnu „al dente“ testeninu. Od testenine kraćeg oblika poput Collezione Trofie , do dužih varijanti kao što su Collezione Tagliatelle ili Fettuccine, uvek ćete garantovano dobiti savršen „al dente“ zalogaj.

Mi u kompaniji Barilla smo strastveni po pitanju testenine i tu strast delimo sa svetom od 1877., kada su prvi oblici testenine pravljeni rukama, pomoću jednostavnih alata. Težimo da napravimo testeninu i sosove koji su dobri za vas, ali i za planetu.“"

  • .

Informacije o proizvodu

Dobavljač
AWT INTERNATIONAL DOO
Zemlja porekla
Italija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Recenzije potrošača
Da li ste probali ovaj proizvod
Koliko vam se dopalo?

ID: 7176615