Maxi logoMaxi logo

undefined

Po kategoriji

Po temi

Zatvori
Čuvajte sebe jer tako čuvamo jedni druge
Odaberite termin za isporuku ili preuzimanje sada
Kao odgovorna kompanija, od početka smo prepoznali da u borbi protiv virusa, svako od nas može i mora dati svoj doprinos. Pravi primer jesu naši zaposleni koji svakog dana vredno i posvećeno obavljaju svoj posao uprkos svemu. Njihov trud i zalaganje prepoznali su naši dobavljači i partneri, ali i naši kupci koji su ih nagradili velikim strpljenjem i podrškom. Naše prodavnice će i dalje biti otvorene za vas u periodu pred nama. Informišite se i dobro isplanirajte svoju kupovinu.
Kako bismo našim vrednim kolegama olakšali posao, vama kupovinu i zajedno ostali zaštićeni važno je da vodimo računa o sebi, jer tako vodimo računa i jedni o drugima.
Naši zaposleni su nam podjednako važni kao i naši potrošači, stoga smo preuzeli niz sigurnosnih mera kako bismo sprečili širenje infekcije u našim radnjama.
Takođe, želimo da naše drage potrošače podsetimo da je pored mera zaštite u ovom trenutku važno ostati i solidaran. Apelujemo da ne pravite zalihe i poštujete propisane količine artikala koje smete da kupite kako bi bilo svega, za sve. Kao što je Maxi uvek tu za vas.