Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.6.2024.

Sektor Pravnih poslova i zaštite resursa

Sektor Pravnih poslova i zaštite resursa

Ovaj sektor obuhvata mnogo više oblasti poslovanja kompanije od podrške u oblasti pravnih normi i zaštite resursa. Kolege iz ovog sektora neguju odnose sa javnošću, a pre svega sa medijima, koje redovno informišu o aktivnostima koje preduzimamo i time gradi imidž i reputaciju kompanije, ali su posvećeni i održivom razvoju i integritetu proizvoda. Kao i Sektor ljudskih resursa, i Sektor finansija, pružaju ključnu podršku našem poslovanju.

Jovan Todorić, Menadžer odeljenja za održivi razvoj i zaštitu životne sredine

 

Pre 5 godina sam se priključio kompaniji na poziciji tehnologa u odeljenju kvaliteta. Danas radim na poziciji menadžera odeljenja održivog razvoja i zaštite životne sredine odakle se sa svojim timom trudim da našu životnu sredinu i planetu generalno učinim lepšim mestom za život. Veliki sistem donosi velike prilike. Internacionalna kompanija čini da su ti svetski trendovi uvek na dohvat ruke, a da je prilika za učenje samo stvar lične želje i volje. Prilika da se komunicra sa ljudima različitih interesovanja, ideja i interesa za mene je neprocenjiva. Delhaize Serbia je jedan veliki sistem, a u velikom sistemu moraš biti svakog momenta spreman na promenu i prilagođavanje. Taj intezitet i te promene nekada umeju da budu dinamične i naporne, ali uvek sa sobom donose neprocenjiva iskustva i nova znanja i zato ih se ne treba plašiti već ih treba iskoristiti. Van posla obožavam prirodu, putovanja i sport. Trudim se da sa svojom decom i suprugom što više vremena provodimo napolju u raznoraznim aktivnostima. Naravno, ne mogu zamisliti svoj život bez vremena provedenog sa prijateljima u „biblioteci”.
 

Maja Mandić, Menadžer odeljenja za bezbednost proizvoda

 

Deo tima Delhaize Serbia sam već punih 13 godina. Karijeru sam započela na poziciji Referent za sistem kvaliteta u odeljenju Kvaliteta u kome i danas inoviram procese vezane za bezbednost proizvoda koje nudimo našim potrošačima. Veliki broj prodavnica, sektora i zaposlenih se oslanja na rad mog odeljenja, a dinamičnost svakodnevne komunikacije sa svima njima, kao i efikasno rešavanje izazova i problema sa kojima se susrećemo je moj glavni pokretač u radu koji me ispunjava svih ovih godina. Internacionalno okruženje u kome se Delhaize Serbia nalazi pruža priliku za učenje i prenošenje znanja u oblasti kvaliteta i bezbednosti proizvoda. Poverenje i poštovanje su neizostavni elementi svakodnevne interakcije sa mojim timom, na koji sam ponosna i uz koji mi je lakše da se nosim sa svakodnevnim izazovima. Svoje slobodno vreme provodim sa porodicom i prijateljima, kao i u aktivnim šetnjama u prirodi i sportskim aktivnostima.

Slavko Gođevac, Ekspert za zaštitu resursa i upravljanje krizom

 

U kompaniji Delhaize Srbija sam nešto više od 7 godina. Svoj razvojni put započeo sam u sektoru Logistike, na poziciji radnika u skladištu. Nakon 4 usavršena radna procesa, prelazim u Pravnu službu - odeljenje Zaštite resursa, gde nastavljam da gradim svoju karijeru i posle nekog vremena napredujem na sadašnju poziciju - Ekspert za zaštitu imovine i krizni menadžment. Pozicija na kojoj se trenutno nalazim u potpunom je skladu sa mojim karakterom i temperamentom, te mi pruža dinamično i izazovno radno okruženje. Mene mesto ne drži, odlično prepoznajem probleme i razvijam proaktivni pristup za njihovo rešavanje, uz nesebičnu podršku svojih nadređenih i saradnika. Rad u kompaniji Delhaize preporučio bih baš zbog mogućnosti da pronađete svoje idealno zaposlenje. Trud, rad, znanje i zalaganje prepoznaju se i cene, što vas čini motivisanim, usmerenim na napredak i ostvarenje svog punog potencijala. Kada nisam na poslu, vreme provodim u druženju sa svojom porodicom, uživam u odlascima u prirodu, izletima i pecanju.