Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.6.2024.

Sektor Operacija i Lanca snabdevanja

Sektor Operacija i Lanca snabdevanja

Naši najveći sektori koji su okosnica našeg poslovanja. Zahvaljujući njima proizvodi dolaze od naših dobavljača do naših vernih kupaca. Različita odeljenja koja su deo ovih sektora vredno rade i blisko sarađuju kako bismo uvek bili dostupnije i bolje mesto za kupovinu.

Dejan Radić, Direktor tehničkog razvoja i održavanja 

 

U kompaniji Delhaize Srbija sam od 2018. godine, na poziciji Direktora tehničkog razvoja i održavanja. Po zanimanju sam arhitekta, i nakon nekoliko različitih oblasti kojima sam se bavio u svojoj dosadašnjoj  karijeri, sada zaista mogu i da potvrdim da je maloprodaja pravi primer gde možemo da pokažemo kreativnost na delu uz pomoć arhitekture, koja se vidi u svakom našem novootvorenom objektu. Za svoju poziciju mogu da kažem da je veoma odgovorna i dinamična, a obzirom da sam i sam po prirodi upravo takav, zaista ne čudi zašto sam se i pronašao u ovom poslu. Pored kreativnosti, dinamičnosti i kolegijalnosti, posebno bih izdvojio timski duh koji se oseća u kompaniji, kako u saradnji između timova, tako i između svih kolega u našoj kompaniji. Samo zajedničkim radom možemo da postižemo ciljeve i ostvarujemo rezultate po kojima smo prepoznatljivi. 
 

Jelena Ristić, Distrikt menadžer

 

Kompaniji sam se pridružila još kao student, za mene, davne 2016. godine. Najpre sam bila deo jednogodišnjeg Brend Ambasador programa, a potom, već kao master inženjer, deo talent programa Find Your Place, gde sam radila u sektoru nabavke u Lancu snabdevanja. Karijeru sam nastavila na pozicijama Specijaliste lanca snabdevanja i Flow management experta, koje su mi donele neograničenu mogućnost sticanja novih znanja i veština, razvoja kako u stručnoj oblasti koja je moja strast od studija, tako i otvaranje novih vidika iz sveta maloprodaje. Ogromna mi je čast što danas, kao distrikt menadžer, imam priliku da vodim veliki i sjajan tim, sa kojim je svaki dan različit, pun novih izazova koje uspešno, nekad lako a nekad i ne tako lako, ali na timski način pobeđujemo. Najvažnije je da zajedno učimo, rastemo i sklapamo prijateljstva. Posao distrikt menadžera znači biti veza između prodaje i službe podrške, znači biti tamo gde se projekti generišu, realizuju i njihovi rezultati vide. Za mene rad u kompaniji Delhaize Serbia znači biti na izvoru inovativnih ideja i promena, inspirisan vrednim ljudima, ekspertima u svojim oblastima koji te inovativacije sprovode u delo. 
 

Nikola Popov, Menadžer operativne uspešnosti 

 

Prošlo je skoro 20 godina od kako sam potpisao prvi ugovor sa kompanijom. Od tada, pa do danas sam poslovno i profesionalno rastao zajedno sa kompanijom. Prošao sam niz edukacija i izgradio sebe radeći na brojnim poslovima i zaista mogu da kažem da Delhaize pruža velike mogućnosti za lični razvoj i usavršavanje. Danas sam na čelu tima za podršku prodavnicama i radujem se kada timske uspehe mogu da proslavim zajedno sa svojim kolegama. Moj posao je dinamičan i kreativan, timski rad je nešto što me posebno inspiriše. Posebno me čini zadovoljnim kada imam mogućnost da svoje znanje i iskustvo prenesem kolegama, a isto tako i kada stičem nova znanja od svojih kolega. Svoje slobodno vreme nastojim da što kvalitetnije ispunim, provodeći ga sa porodicom i na sportskim događajima.

Vedrana Stojaković, Tim Menadžer za komunikacije sa maloprodajom i uspešnost maloprodaje

 

Nakon završene prakse u našoj kompaniji 2011 godine, dobila sam priliku da se zaposlim na poziciji vođe smene u prodavnici, gde ubrzo napredujem na poziciju zamenika poslovođe. Sledeći korak u mojoj karijeri je bila saradnička pozicija u okviru Službe podrške, a zatim daljim napredovanjem i promenama pozicija, dolazim na poziciju menadžera za komunikaciju sa objektima, na kojoj sam poslednje 3 godine. Slobodno mogu da kažem da je ovih 10 godina proletelo, kako u učenju, razvoju i napredovanju, tako i u jako kvalitetnom druženju sa kolegama. Za svoju poziciju mogu da kažem da je dinamična, zanimljiva i obuhvata više aspekata poslovanja, odnosno pozicija kroz koju sam iz godine u godine bogatija znanjem. Uvek rado preporučujem Delhaize kao kompaniju za zaposlenje, jer na svom primeru uvek mogu da pokažem da ukoliko imate volju da učite, da se razvijate i širite vaša znanja, Delhaize je tu da vas podrži i pruži šansu, a samo na nama je koliko daleko želimo da idemo.
 

Filip Nešić, Direktor za replenishment

 

Odmah nakon završenih studija, od početne pozicije saradnika, moj desetogodišnji karijerni razvoj u kompaniji Delhaize Serbia i pozicija Replanishment direktora za koju sam trenutno odgovoran obiluju kontinuiranim učenjem, usavršavanjem u različitim segmentima biznisa i odličnim mentorima sa kojima sam imao priliku da sarađujem. Biti deo globalne i multifunkicionalne kompanije čini da se često osećate da, iako godinama radite u istom sistemu, to izgleda kao da ste promenili deset različitih industrija ili kompanija. Veličina i međunarodni karakter, mogućnost izbora i prilika koje vam se pružaju, kao i konstantna dinamika dali su mi mogućnost da za sebe i svoj karijerni put donosim uvek najbolje odluke, ali i sa druge strane da se kontinuirano razvijam i usavršavam uvek pružajući korak dalje i izlazeći iz svojih ustaljenih okvira, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Kao neko kome je u prirodi da stvara i implementira uvek inovativne procese imao sam prilike da budem nosilac brojnih promena i timova koji su pomerali granice business-a, kroz različite pozicije koje sam obavljao na tom putu što me je dodatno motivisalo i činilo jedinstveni osećaj dostignuća i pripadnosti. Veoma mi je drago što i danas, kada imam tu privilegiju da vodim jedan veliki multifunckinalni tim od 200 ljudi, imam isti taj osećaj.
 

Gorijana Petrović, Ekspert za flow management


Svoju karijeru u kompaniji sam počela pre 11 godina, kao Saradnik u logistici. Danas radim na poziciji Flow Management Expert u sektoru Lanca snabdevanja. Moj posao je dinamičan, izazovan i svakog dana pruža priliku za nova iskustva i sticanje novih znanja. Posebna prednost je rad u sjajnom timu koji inspiriše i zajedničkim snagama stvara nova rešenja za svakodnevne izazove sa kojima se susrećemo, a sve sa ciljem da našim potrošačima obezbedimo najkvalitetnije iskustvo prilikom kupovine u prodavnicama. Rad u Delhaize Serbia pruža priliku za lični razvoj i napredovanje, motiviše da pomeraš sopstvene granice, kao i da budeš najbolja verzija sebe, kako profesionalno, tako i u privatnom životu.
 

Ivan Stojilović, Ekspert za razvoj IT proizvoda u lancu snabdevanja

 

Svoju karijeru u Delhaize Serbia sam započeo 2017. godine na Find Your Place talent programu u sektoru skladišta, gde sam od sjajnih mentora mogao da naučim osnovne principe poslovanja i formiram sebe u smeru konstantnog usavršavanja kako na ličnom nivou,  tako i usavršavanja poslovnih procesa kompanije. Nakon sektora skladišta, naredna stanica koja mi je omogućila da proširim svoja znanja je bio sektor transporta. Danas mi je, kao Ekspertu za razvoj IT produkta u Lancu snabdevanja, kompanija dala priliku da spojim formalno obrazovanje iz oblasti logistike i lanaca snabdevanja sa strašću ka digitalnim tehnologijama, podacima i poslovnom inteligencijom. Delhaize predstavlja nepresušan izvor inspiracije, gde dinamika napretka globalne logistike diktira i unapređivanje Delhaize logistike, a sve u cilju davanja maksimalne satisfakcije našim kupcima. Slobodno vreme koristim za sport – odbojku, tenis i košarku, ali i za sviranje gitare, putovanja i otkrivanja novih hobija poput kajaka.