Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 03.12.2023

Sektor Finansija

Sektor Finansija

Naš sektor za finansije je kroz svoje odeljenje finansijskog biznis partneringa savremen i proaktivan partner koji pruža krucijalnu podršku našem biznisu. Osim ovog odeljenja koje je još uvek novo na domaćem tržištu, sektor finansija podrazumeva i mnoga druga odeljenja posvećena kompanijskom razvoju i stabilnosti po kojoj smo prepoznatljivi.

Jelena Andrejić, Menadžer za poreze

 

Delhaize Serbia timu sam se pridružila pre nešto više od godinu dana na poziciji poreskog menadžera, nakon višegodišnjeg iskustva u drugim kompanijama takođe u oblasti poreza. Moj posao je izrazito zanimljiv i izazovan, a svaki dan donosi nova pitanja i nedoumice. Delhaize je kompanija koja nudi puno mogućnosti napredovanja, učenja i svakodnevnog razvoja i to je jedna od velikih prednosti rada u ovoj kompaniji. Takođe, ja sam komunikativna osoba i volim da radim sa ljudima, a upravo je Delhaize takva kompanija u kojoj su timski rad i komunikacija sa kolegama veoma bitne za uspeh u poslu. Kada nisam na poslu, posvećena sam svojoj porodici i prijateljima.
 

Jelena Baltić, Specialista za kontroling i izveštavanje

 

Ovo uzbudljivo putovanje traje od decembra 2019. godine, kada sam kao učesnik Find Your Place programa započela karijeru u Delhaize Serbia. Kao veliki zaljubljenik u brojeve, naravno deo sam tima finansija, kao Business Planning & Performance Specialist. Imala sam priliku da radim u nekoliko timova i to mi je donelo zaista bogato i vredno iskustvo, koje će mi sada kao polaznici International Finance Traineeship programa Ahold Delhaize-a definitivno značiti. Svakodnevnica u Delhaize Serbia je prilično uzbudljiva, gde svakog dana pratimo i reagujemo na promene, ispitujemo sopstvene granice i potencijale i iste prelazimo. Zadovoljstvo je raditi konstantno na unapređenju tog tajnog začina, koji ovu kompaniju čini liderom na tržištu.Odvažnost i ambicije kompanije mi daju motivaciju da budem predana, posvećena i inspirisana za nove izazove i budem najbolja verzija sebe u globalnoj zajednici čiji smo ponosni član! Uživam u ovome što radim, ali slobodno vreme volim da provodim u dinamičnom okruženju, sa prijateljima i porodicom, kao i da putujem i upoznajem nove ljude i kulture.
 

Jelena Ocokoljić, Menadžer Računovodstva i Korporativnog izveštavanja

 

Kompaniji sam se pridruzila juna 2013. godine na poziciji Menadžera za korporativno izveštavanje. U kompaniju sam donela izuzetno bogato iskustvo od 7 godina iz Finansijskog konsaltinga, gde sam bila angazovana na poslovima revizije. Clan sam Medjunarodnog udruženja Ovlašćenih računovođa (ACCA) od septembra 2013. Volim posao koji radim, jer mi pruža stalnu mogućnost za dalji napredak i razvoj, kroz rad na projektima koji se organizuju kako lokalno, tako i na nivou Grupe. Svaki novi dan donosi učenje, nova iskustva, saznanja i lični i profesionalni razvoj. Kroz prizmu računovodstva upoznajete poslovanje cele kompanije, komunicirate sa ostalim sektorima, ali i sa eksternim komitentima, kako kupcima, dobavljačima, tako i poreskim organima, revizorima, bankama, što daje dodatnu draž poslu, jer je svaki dan drugačiji. Rad u ovako velikoj kompaniji, kao što je Delhaize Serbia, je dodatni plus, jer je korporativna kultura, rad sa divnim kolegama i velikim stručnjacima, nešto što čini da svaki dan idemo sa zadovoljstvom na posao. Slobodno vreme provodim sa ćerkom i uživam u svemu što nju čini srećnom.
 

Miloš Stefanović, Menadžer odeljenja rizika i kontrole

 

Iako sam u Delhaize timu tek nešto više od mesec dana, želim da naglasim izuzetnu susretljivost kolega iz svih sektora, kao i spremnost da pomognu tokom perioda prilagođavanja. Radim na poziciji Menadžera odeljenja Rizika i Kontrole, a posao deluje jako dinamično sa širokom mrežom komunikacije, kako u Srbiji tako i u Grupi. Iako zahtevni, usled potrebe za kontinuiranim učenjem i poznavanjem mnogobrojnih procesa i projekata, radni zadaci nisu nikakav problem kada su kolege otvorene i spremne za saradnju kao što je to slučaj u Delhaize-u. Ono što sa nestrpljenjem isčekujem je vraćanje u redovan režim rada gde ću moći uživo da upoznam sve kolege sa kojima svakodnevno sarađujem. Nadam se da ćemo se ponovo naći istim povodom za nekoliko godina i da ću moći sa istim entuzijaznom da pričam o svom poslu i radnom kolektivu kao i sada.
 

Senka Jevtić, Menadžer finansijskog biznis partneringa za CM digital i marketing

 

U kompaniji Delhaize Serbia sam od 2017. godine i trenutno radim na poziciji Menadžera u finansijama za Komercijalni i Digitalni sektor. Ovih, skoro pet godina su samo broj za mene, jer se osećam kao da sam oduvek deo Delhaize tima i da je to moja druga kuća, iz razloga što od kada sam zakoračila u naš mali svet deo sam svih integralnih procesa, kroz finansijski aspekt. Promenila sam više pozicija u okviru sektora finansija, a sada sa ponosom ističem da sam na radnom mestu koje me u potpunosti ispunjava, jer sam objedinila svoje dosadašnje znanje i iskustvo, a ujedno mi se pruža i šansa da se u novim izazovnim poljima kao što su komercijala, digital i marketing dodatno dokazujem i pomeram granice svog poslovnog angažmana, ali prvenstveno dalji i brži razvoj kompanije kroz unapređivanje navedenih segmenata poslovanja. Iako na prvi pogled rad u sektoru finansija deluje monotono i svodi se na izračunavanje, brojeve, izradu finansijskih izveštaja i kancelarijski posao, sa ponosom mogu da kažem da mi je posao u Delhaize Serbia upravo omogućio da promenim aspekt posmatranja i da svaki svoj radni zadatak prvenstveno gledam iz ugla potrošača, proizvoda na polici, svakog prodajnog objekta, potrebe novih artikala, što mi je omogućilo da „oživim brojeve i obračune“ i uživam u svakom radnom danu, jer rezultate svog rada vidim na svakom koraku, bilbordu, reklami na tv-u... To me čini dodatno uvek nasmejanom, jer optimizam i osmeh nikada ne skidam sa svog lica.
 

Sonja Stanković Tarle, Rukovodilac sektora za indirektnu nabavku

 

Kompaniji sam se pridružila krajem 2019. godine na poziciji Rukovodioca sektora Indirektne nabavke, ali zbog Covid okolnosti sam bila sprečena da se uživo bliže upoznam sa kolegama sa kojima danas najčešće sarađujem online. Radim sa timom koji ima dugogodišnje iskustvo i imam dobru saradnju sa kolegama iz drugih timova koji su apsolutni eksperti u svojim oblastima rada. Svakoga dana se trudimo da za svoje potrošače napravimo bolje okruženje, da svojim zaposlenima pružimo udobnije mesto za rad i po najboljim uslovima nabavimo robu i usluge koje su neophodne za nesmetano funkcionisanje naše komapnije. Vrednost nabavke je jako cenjena i pozicionirana visoko u kompaniji u smislu doprinosa uspehu. Naša kompanija se kontinuirano razvija, poboljšava i uvodi inovacije. Internacionalno iskustvo i prilike se pružaju svakome ko sa žarom želi da učestvuje u uspehu jedne izuzetne komapnije na najkonkurentnijem tržištu. U slobodno vreme uživam u putovanjima sa svojim suprugom i svoje dve čivave.
 

Tamara Ružić, Finansijski biznis partner za Operacije i G&A

 

Nakon 4 godine rada u eksternoj reviziji, svoj razvojni put nastavila sam u kompaniji Delhaize Serbia. Deo Delhaize tima, u sektoru finansija postala sam pre oko godinu dana. Za ovo kratko vreme sam uvidela da je ovo kompanija koja svojim zaposlenima pruža širok spektar mogućnosti za učenje i razvoj, kao i za dalje napredovanje, što je pored okruženja u kome se radi još jedan motivišući faktor. Svakodnvno upoznajem nove ljude i uživam u poslu koji je istovremeno izazovan i dinamičan, ali i zanimljiv. Prednost rada u jednoj globalnoj kompaniji je i deljenje znanja sa kolegama iz drugih zemalja, kao i konstantno ulaganje u razvoj kako biznisa, tako i ljudi.