• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Zapečeni krompir sa čedar sirom

Lako
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Predjelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Užina
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Jesеn,Zima

Pošalji ovaj recept

Zapečeni krompir sa čedar sirom
Lako
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 100 g čedar sira
  • 400 g krompira
  • 20 g maslaca
  • 100 g slanine
Zapečeni krompir sa čedar sirom
Priprema

Operite četiri krupnija krompira i nemojte ih ljuštiti. Zasecite ih napola, premažite maslacem i u zaseke stavite komade slanine ili pančete i listove čedar sira. Poređajte ih u pleh, stavite u ugrejanu rernu i pecite dok ne budu mekani unutra.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak