• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Zapečene zemičke kao gurmanska večera

Lako
Srednji
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Zapečene zemičke kao gurmanska večera
Lako
Srednji
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 4 kom. jaja
  • 200 g kačkavalja
  • 1 kom. crnog luka
  • 200 ml neutralne pavlake
  • 200 g pečenice
  • 200 g šampinjona
  • 4 kom. zemičke
Zapečene zemičke kao gurmanska večera
Priprema

Pripremite ukusnu i izdašnu večeru za manje od 30 minuta: na malo ulja ispržite crni luk i šampinjone isečene na ploške. Dinstajte četiri-šest minuta, potom sklonite tiganj sa vatre. Šampinjonima dodajte neutralnu pavlaku, isečenu pečenicu i rendani kačkavalj. Zemičke izdubite i nafilujte ih pripremljenim nadevom. Na svaku zemičku sipajte jedno jaje. Punjene zemičke zapecite u rerni na 200 stepeni 8-10 minuta. Servirajte uz kisele krastavce ili svežu salatu.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak