Započni pripremu
Kvasac stavite u toplo mleko i ostavite 10 minuta da odstoji. U veću posudu sipajte brašno, so, mleko, vodu i ulje. Rukama umešajte testo, potom dodajte i kvasac s mlekom. Umesite testo bez grudvica, te ga prekrijte krpom i ostavite 60 minuta na toplom mestu da se udvostruči. Nakon sat vremena testo premesite i ostavite još 15 minuta da nadođe. Testo je spremno za pripremu kiflica. Napravite osam jufkica i razvaljajte ih što tanje. Potom nožem isecite svaku koru na osam troglova od kojih ćete urolati kiflice. Na širi deo trougla stavite kašiku džema od jagoda, te urolajte kiflicu. Od preporučene količine sastojaka dobićete 50-60 kiflica. Pre pečenja premažite ih žumancetom. Kiflice pecite na 180 stepeni oko 20 minuta. Pre služenja pospite ih šećerom u prahu.