Rezultati pretrage recepataViršle sa jajima i tostiranim hlebom
Maxi logoMaxi logo
  • Viršle sa jajima i tostiranim hlebom

Viršle sa jajima i tostiranim hlebom

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 30 min

Cena

Nizak

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Viršle sa jajima i tostiranim hlebom

Sastojci za 1 Osoba/e

1 Osoba/e
  • 5 g soli
  • 3 g vegete
  • 100 g viršli

Započni pripremu

Isecite hleb na kriške. Stavite dve viršle da se prže na nauljenom tiganju, potom dodajte dva jaja i ispržite ih na oko. Ubacite hleb u tiganj par minuta kako bi postao hrskav. Servirajte i uživajte u ovom doručku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Evropska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Doručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Viršle sa jajima i tostiranim hlebom