Vegetarijanski sendvič sa smokvama
Težina pripreme
LakoVreme za pripremu
Do 30 minCena
NizakOcena
Još uvek nije ocenjenKlasik
Doručak
Užina

Sastojci za 4 Osoba/e
4 Osoba/e
- 50 g borovnicе
- 500 g crnog tosta
- 5 ml maslinovog ulja
- 50 g peršunovog lista
- 5 g ruzmarina
- 150 g svežih smokvi
- 200 g švapskog sira
Započni pripremu
Sitno iseckani peršun dodajte švapskom siru, sipajte malo maslinovog ulja i dobro izmešajte. Tostirajte hleb i premažite ga ovim namazom. Presecite smokve napola, pa ih isecite na režnjeve i poređajte na hleb. Ukrasite borovnicama i grančicama ruzmarina.
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Doručak
Doručak
Leto
Užina