Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu

French Bull putni program: molim te da pre potvrđivanja kupovine na odabranom artiklu uneseš u napomeni boju artikla koju želiš, ili da nakon potvrđene porudžbine kontaktiraš call centar 0800 3537 030 i dostaviš istu informaciju – ovo se odnosi samo na artikle kod kojih postoje varijacije u pogledu boje.

Rezultati pretrage recepataVegetarijanski kaneloni
Maxi logoMaxi logo
  • Vegetarijanski kaneloni

Vegetarijanski kaneloni

Vegetarijanski kaneloni
Srednje
Do 60 min
5/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 3 kom. crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • 4 kom. belоg luka
  • 500 g kanelona
  • 400 g pelata
  • 2 kom. krompira
  • 5 g mešavine začina
  • so
  • 150 g spanaća
  • 400 g tikvica
  • 250 g šampinjona
  • 2 kom. šargarepe
  • 350 g trapist sira
  • 3 kom. crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • 4 kom. belоg luka
  • 500 g kanelona
  • 400 g pelata
  • 2 kom. krompira
  • 5 g mešavine začina
  • so
  • 150 g spanaća
  • 400 g tikvica
  • 250 g šampinjona
  • 2 kom. šargarepe
  • 350 g trapist sira

Započni pripremu

U dubljem tiganju propržite na malo ulja sitno isečeni crni i beli luk. Povrće i šampinjone isecite na tanke trake ili kolutove, dodajte luku, te dinstajte fil za kanelone još 15 minuta. Dodajte začine i 200 ml pelata. Krčkajte još pet minuta i sklonite sa ringle. Pripremljenim filom napunite kanelone. Nauljite vatroslatnu posudu, sipajte 100 ml pelata, pospite ga rendanim trapistom, potom ređajte punjene kanelone. Preostalim pelatom prelijte kanelone i pospite trapistom. Ovo izdašno jelo potrebno je peći na 180 stepeni oko 30 minuta. Služite uz belo vino.

Ocena

Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Italijanska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Proleće,Leto
Glavno jelo