Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1500 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 6500 rsd. Unesi kod NKRW1500 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 27.03.2024.

Rezultati pretrage recepataVegetarijanski kaneloni
Maxi logoMaxi logo
  • Vegetarijanski kaneloni
Vegetarijanski kaneloni

Vegetarijanski kaneloni

Srednje
Do 60 min
5/5
Srednji

Sastojci zaOsoba/e

4 porcije
  • 3 kom. crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • 4 kom. belоg luka
  • 500 g kanelona
  • 400 g pelata
  • 2 kom. krompira
  • 5 g mešavine začina
  • so
  • 150 g spanaća
  • 400 g tikvica
  • 250 g šampinjona
  • 2 kom. šargarepe
  • 350 g trapist sira
  • 3 kom. crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • 4 kom. belоg luka
  • 500 g kanelona
  • 400 g pelata
  • 2 kom. krompira
  • 5 g mešavine začina
  • so
  • 150 g spanaća
  • 400 g tikvica
  • 250 g šampinjona
  • 2 kom. šargarepe
  • 350 g trapist sira

Započni pripremu

U dubljem tiganju propržite na malo ulja sitno isečeni crni i beli luk. Povrće i šampinjone isecite na tanke trake ili kolutove, dodajte luku, te dinstajte fil za kanelone još 15 minuta. Dodajte začine i 200 ml pelata. Krčkajte još pet minuta i sklonite sa ringle. Pripremljenim filom napunite kanelone. Nauljite vatroslatnu posudu, sipajte 100 ml pelata, pospite ga rendanim trapistom, potom ređajte punjene kanelone. Preostalim pelatom prelijte kanelone i pospite trapistom. Ovo izdašno jelo potrebno je peći na 180 stepeni oko 30 minuta. Služite uz belo vino.

Ocena

Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Italijanska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Proleće,Leto
Glavno jelo