Rezultati pretrage recepataVegetarijanski kaneloni
Maxi logoMaxi logo
  • Vegetarijanski kaneloni

Vegetarijanski kaneloni

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Vegetarijanski kaneloni

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 3 kom. crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • 4 kom. belоg luka
  • 500 g kanelona
  • 5 g mešavine začina
  • 400 g pelata
  • so
  • 2 kom. krompira
  • 150 g spanaća
  • 250 g šampinjona
  • 2 kom. šargarepe
  • 400 g tikvica
  • 350 g trapist sira

Započni pripremu

U dubljem tiganju propržite na malo ulja sitno isečeni crni i beli luk. Povrće i šampinjone isecite na tanke trake ili kolutove, dodajte luku, te dinstajte fil za kanelone još 15 minuta. Dodajte začine i 200 ml pelata. Krčkajte još pet minuta i sklonite sa ringle. Pripremljenim filom napunite kanelone. Nauljite vatroslatnu posudu, sipajte 100 ml pelata, pospite ga rendanim trapistom, potom ređajte punjene kanelone. Preostalim pelatom prelijte kanelone i pospite trapistom. Ovo izdašno jelo potrebno je peći na 180 stepeni oko 30 minuta. Služite uz belo vino.
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Italijanska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Proleće,Leto
Glavno jelo
  • Vegetarijanski kaneloni