Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 03.12.2023

Rezultati pretrage recepataVegetarijanski kaneloni
Maxi logoMaxi logo
  • Vegetarijanski kaneloni

Vegetarijanski kaneloni

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

5 od 5
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Vegetarijanski kaneloni

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 3 kom. crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • 4 kom. belоg luka
  • 500 g kanelona
  • 400 g pelata
  • 2 kom. krompira
  • 5 g mešavine začina
  • so
  • 150 g spanaća
  • 400 g tikvica
  • 250 g šampinjona
  • 2 kom. šargarepe
  • 350 g trapist sira

Započni pripremu

U dubljem tiganju propržite na malo ulja sitno isečeni crni i beli luk. Povrće i šampinjone isecite na tanke trake ili kolutove, dodajte luku, te dinstajte fil za kanelone još 15 minuta. Dodajte začine i 200 ml pelata. Krčkajte još pet minuta i sklonite sa ringle. Pripremljenim filom napunite kanelone. Nauljite vatroslatnu posudu, sipajte 100 ml pelata, pospite ga rendanim trapistom, potom ređajte punjene kanelone. Preostalim pelatom prelijte kanelone i pospite trapistom. Ovo izdašno jelo potrebno je peći na 180 stepeni oko 30 minuta. Služite uz belo vino.
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Italijanska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Proleće,Leto
Glavno jelo
  • Vegetarijanski kaneloni