• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Lako
Nizak
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Predjelo
  • Kuhinja: Mediteranska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Dezert
  • Prilika: Vegetarijanski obrok
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Tradicionalni brusketi
Lako
Nizak
Manje od 30 min
1/5

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 kom. bagetа
  • 4 kom. belоg luka
  • 250 ml paradajz soka
  • 1 kom. biberа
  • 50 ml maslinovog ulja
  • peršunovог lista
  • so
Tradicionalni brusketi
Priprema

Baget isecite na kriške, pa svaku premažite marinadom od maslinovog ulja, usitnjenog belog luka, peršunovog lista, soli i bibera. Rernu ugrejte na 220 stepeni. Bruskete poređajte na pleh i pecite ih na 180 stepeni tri-pet minuta ili dok ne postanu hrskave. Potom ih izvadite iz rerne, na njih poređajte paradajz isečen na kockice, te začinite maslinovim uljem, solju i biberom.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak