Preskoči link
  • Dostava u vreme koje odabereš
  • Poruči do 21h za sledeće jutro
  • Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Maxi logo
  • Tradicionalni brusketi

Tradicionalni brusketi

Tradicionalni brusketi
Lako
Do 30 min
2/5
Nizak

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 1 kom. bagetа
  • 4 kom. belоg luka
  • 250 ml paradajz soka
  • 1 kom. biberа
  • 50 ml maslinovog ulja
  • peršunovог lista
  • so
  • 1 kom. bagetа
  • 4 kom. belоg luka
  • 250 ml paradajz soka
  • 1 kom. biberа
  • 50 ml maslinovog ulja
  • peršunovог lista
  • so

Započni pripremu

Baget isecite na kriške, pa svaku premažite marinadom od maslinovog ulja, usitnjenog belog luka, peršunovog lista, soli i bibera. Rernu ugrejte na 220 stepeni. Bruskete poređajte na pleh i pecite ih na 180 stepeni tri-pet minuta ili dok ne postanu hrskave. Potom ih izvadite iz rerne, na njih poređajte paradajz isečen na kockice, te začinite maslinovim uljem, solju i biberom.

Ocena

Da li ste probali ovaj recept?

Recite nam koliko vam se dopalo
Mediteranska kuhinja
Klasik
Vegetarijanski obrok
Dezert
Proleće
Predjelo

Sastojci za 4 osobe

  • Maxi Ulje maslin.dev.extra vergine Maxi 1l
    1 L

    Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

  • Maxi pijaca Zac bilj persun 15g Maxi Pijaca
    15 gr

    Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

  • Maxi pekara dorada Baget francuski Maxi 250g
    250 gr

    Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

  • Maxi pijaca Luk beli 250g
    250 gr
  • Maxi Sok od paradajza Premia 1l
    1 L
  • Već imate u kuhinji

  • Maxi So morska Maxi kutija 1kg
    1 Kg
  • Maxi Biber crni mleveni Maxi 5g
    5 gr