Rezultati pretrage recepataTaljatele s vrganjima
Maxi logoMaxi logo
  • Taljatele s vrganjima

Taljatele s vrganjima

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

> 30 min

Cena

Srednji

Ocena

1 od 5
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Taljatele s vrganjima

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 5 ml maslinovog ulja
  • 2 kom. belоg luka
  • 1 kom. biberа
  • 200 ml neutralne pavlake
  • so
  • 100 g rukole
  • 500 g taljatela
  • 400 g vrganja
  • 5 g začinskog bilja

Započni pripremu

Na maslinovom ulju propržite isečene vrganje, a u drugom loncu skuvajte taljatale. Vrganjima dodajte sitno iseckani beli luk, so i biber, kao i začinsko bilje. Potom pečurke prelijte neutralnom pavlakom i kuvajte još pet minuta na niskoj temperaturi. Al dente skuvane taljatele i rukolu dodajte pečurkama i promešajte. Servirajte toplo uz parmezan.
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Italijanska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Leto,Jesеn
Glavno jelo
  • Taljatele s vrganjima