Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu

Prijavite se ili registrujte kako biste videli promocije.

Rezultati pretrage recepataTaljatele s vrganjima
Maxi logoMaxi logo
  • Taljatele s vrganjima

Taljatele s vrganjima

Taljatele s vrganjima
Lako
> 30 min
4/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 200 ml neutralne pavlake
  • 2 kom. belоg luka
  • 100 g rukole
  • 1 kom. biberа
  • 5 ml maslinovog ulja
  • so
  • 500 g taljatela
  • 400 g vrganja
  • 5 g začinskog bilja
  • 200 ml neutralne pavlake
  • 2 kom. belоg luka
  • 100 g rukole
  • 1 kom. biberа
  • 5 ml maslinovog ulja
  • so
  • 500 g taljatela
  • 400 g vrganja
  • 5 g začinskog bilja

Započni pripremu

Na maslinovom ulju propržite isečene vrganje, a u drugom loncu skuvajte taljatale. Vrganjima dodajte sitno iseckani beli luk, so i biber, kao i začinsko bilje. Potom pečurke prelijte neutralnom pavlakom i kuvajte još pet minuta na niskoj temperaturi. Al dente skuvane taljatele i rukolu dodajte pečurkama i promešajte. Servirajte toplo uz parmezan.

Ocena

Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Italijanska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Leto,Jesеn
Glavno jelo