• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Lako
Srednji
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Italijanska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Leto,Jesеn

Pošalji ovaj recept

Taljatele s vrganjima
Lako
Srednji
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 5 ml maslinovog ulja
  • 2 kom. belоg luka
  • 1 kom. biberа
  • 200 ml neutralne pavlake
  • so
  • 100 g rukole
  • 500 g taljatela
  • 400 g vrganja
  • 5 g začinskog bilja
Priprema

Na maslinovom ulju propržite isečene vrganje, a u drugom loncu skuvajte taljatale. Vrganjima dodajte sitno iseckani beli luk, so i biber, kao i začinsko bilje. Potom pečurke prelijte neutralnom pavlakom i kuvajte još pet minuta na niskoj temperaturi. Al dente skuvane taljatele i rukolu dodajte pečurkama i promešajte. Servirajte toplo uz parmezan.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak