Maxi logoMaxi logo
  • Svinjski stomak

Svinjski stomak

Težina pripreme

Teško

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Glavno jelo
Svinjski stomak

Sastojci za 6 Osoba/e

6 Osoba/e
  • 3 kom. lovorovog lista
  • 3 g soli
  • 2000 g svinjskog filea

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Lovor list Premia 12g
    12 gr
    2665.83 rsd/Kg
    31,99 RSD
  • Svinjski but snicla bk,SvezeM
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Već imate u kuhinji
  • So morska Premia kutija 1kg
    - 14%
    1 Kg
    34.99 rsd/Kg34,99 RSD
    29.99 rsd/Kg
    29,99 RSD
  • Započni pripremu

    Zagrejte rernu na 250 stepeni. Zarežite kožu sve do mesa. Posolite meso sa svih strana osim tamo gde je koža. Stavite meso u tepsiju tako da koža bude na dnu. Ulijte vode u tepsiju da meso bude 1 cm u vodi. Dodajte nekoliko listova lovora. Smanjite temeperaturu na 200 stepeni i pecite pola sata. Potom okrenite meso da koža bude gore, posolite, dodajte vode ponovo da meso leži u vodi 1 cm. Smanjite temperaturu na 180 stepeni i pecite sat i po vremena. Meso secite kad se malo prohladi u uživajte u ovom obroku sa prilogom po želji. Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Vikend obrok
    Ručak
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Svinjski stomak

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Lovor list Premia 12g
    12 gr
    2665.83 rsd/Kg
    31,99 RSD
  • Svinjski but snicla bk,SvezeM
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Već imate u kuhinji
  • So morska Premia kutija 1kg
    - 14%
    1 Kg
    34.99 rsd/Kg34,99 RSD
    29.99 rsd/Kg
    29,99 RSD