Maxi logoMaxi logo
  • Svinjska rebarca

Svinjska rebarca

Težina pripreme

Teško

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Gurmanski obrok
Glavno jelo
Svinjska rebarca

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 3 g aleve parike
  • 3 kom. belоg luka
  • 1 kom. biberа
  • 200 g kečapa
  • 10 g senfa
  • 10 ml meda
  • 10 g rena
  • 10 ml soja sosa
  • 1 kg svinjskih rebara
  • 100 ml ulja
  • 2 g vegete

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    50 gr
    1999.8 rsd/Kg
    99,99 RSD
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Kecap ljuti Gurman 450g
    450 gr
    233.31 rsd/Kg
    104,99 RSD
  • Senf fini Premia 100g
    100 gr
    259.9 rsd/Kg
    25,99 RSD
  • Započni pripremu

    U dublju posudu stavite sve sastojke za marinadu. Uvaljajte jedno po jedno rebro i poređajte u nauljeni pleh za pečenje. Sipajte marinadu preko mesa i pokrijte alu-folijom. Ostavite da prenoći u frižideru. Stavite pleh sa folijom da se peče u prethodno zagrejanoj rerni na 190 stepeni 40 minuta. Prelijte meso masnoćom i marinadom koju je meso pustilo, okrenite jednom i prelijte ga ponovo. Servirajte i uživajte u ovom obroku sa prilogom po želji. Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Gurmanski obrok
    Ručak
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Svinjska rebarca

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    50 gr
    1999.8 rsd/Kg
    99,99 RSD
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Kecap ljuti Gurman 450g
    450 gr
    233.31 rsd/Kg
    104,99 RSD
  • Senf fini Premia 100g
    100 gr
    259.9 rsd/Kg
    25,99 RSD