• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Svinjetina sa pečenim paprikama

Lako
Srednji
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Jesеn

Pošalji ovaj recept

Svinjetina sa pečenim paprikama
Lako
Srednji
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 3 kom. paprike
  • mešavine začina
  • 600 g svinjskog buta
  • 100 g crnog luka
Svinjetina sa pečenim paprikama
Priprema

Komad svinjskog mesa isecite na kockice i dobro začinite. Pržite meso na vrelom tiganju u kome ste prethodno izdinstali glavicu crnog luka. Uz povremeno mešanje dodajte mlaku vodu. Kada voda ispari i meso bude gotovo, odložite sa strane. U drugom tiganju na zagrejanom ulju ispecite svežu crvenu, žutu i zelenu papriku isečenu na kockice ili trakice. Paprika je gotova za 10 minuta. Sjedinite papriku i meso, dodajte začine i dobro promešajte.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak