Svinjetina sa pečenim paprikama
Težina pripreme
LakoVreme za pripremu
Do 30 minCena
SrednjiOcena
5 od 5Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo

Sastojci za 4 Osoba/e
4 Osoba/e
- 3 kom. paprike
- mešavine začina
- 100 g crnog luka
- 600 g svinjskog buta
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7290867
7222080
7221273
Već imate u kuhinji
7188569
Započni pripremu
Komad svinjskog mesa isecite na kockice i dobro začinite. Pržite meso na vrelom tiganju u kome ste prethodno izdinstali glavicu crnog luka. Uz povremeno mešanje dodajte mlaku vodu. Kada voda ispari i meso bude gotovo, odložite sa strane. U drugom tiganju na zagrejanom ulju ispecite svežu crvenu, žutu i zelenu papriku isečenu na kockice ili trakice. Paprika je gotova za 10 minuta. Sjedinite papriku i meso, dodajte začine i dobro promešajte.
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Jesеn
Glavno jelo
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7290867
7222080
7221273
Već imate u kuhinji
7188569