Svinjetina sa pečenim paprikama
Težina pripreme
LakoVreme za pripremu
Do 30 minCena
SrednjiOcena
5 od 5Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo

Sastojci za 4 Osoba/e
4 Osoba/e
- 3 kom. paprike
- mešavine začina
- 100 g crnog luka
- 600 g svinjskog buta
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
- 11%
500 gr
78,99RSD/kilogram39,50 RSD
69,99 RSD/kilogram
35,00 RSD
7221273
7290867
7222080
Već imate u kuhinji
7188569
Započni pripremu
Komad svinjskog mesa isecite na kockice i dobro začinite. Pržite meso na vrelom tiganju u kome ste prethodno izdinstali glavicu crnog luka. Uz povremeno mešanje dodajte mlaku vodu. Kada voda ispari i meso bude gotovo, odložite sa strane. U drugom tiganju na zagrejanom ulju ispecite svežu crvenu, žutu i zelenu papriku isečenu na kockice ili trakice. Paprika je gotova za 10 minuta. Sjedinite papriku i meso, dodajte začine i dobro promešajte.
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Jesеn
Glavno jelo
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
- 11%
500 gr
78,99RSD/kilogram39,50 RSD
69,99 RSD/kilogram
35,00 RSD
7221273
7290867
7222080
Već imate u kuhinji
7188569