Rezultati pretrage recepataSupa u hlebu sa kobasicom
Maxi logoMaxi logo
  • Supa u hlebu sa kobasicom

Supa u hlebu sa kobasicom

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Visok

Ocena

5 od 5
Klasik
Vikend obrok
Supa/čorbe
Supa u hlebu sa kobasicom

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 5 g aleve parike
  • 500 g hleba
  • 200 g kobasica
  • 300 g krompira
  • 150 ml neutralne pavlake
  • 10 g peršunovog lista
  • 300 g pilećeg filea
  • 10 g soli
  • 5 g vegete

Započni pripremu

Izdubite sredinu hleba kao na fotografiji. Komadiće piletine kuvajte u slanoj vodi. Ubacite iseckani beli luk i šargarepu, a potom i sitno iseckani krompir. Kada piletina bude kuvana, dodajte pavlaku za kuvanje, so i biber. Kuvajte još 10-15 minuta uz mešanje. Začinite peršunom i listovima nane. Iseckane kobasice pržite na vrelom ulju nekoliko minuta. Kada porumene, stavite ih na papirni ubrus da se ocede od viška masnoće. Skuvajte jedno jaje. Servirajte kao na fotografiji i ubacite kobasice i jaje u supu. Prijatno!
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Supa/čorbe
  • Supa u hlebu sa kobasicom