• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje pečeni juneći stek

Srednje
Visok
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Užina
  • Prilika: Veče za prijateljima
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Srednje pečeni juneći stek
Srednje
Visok
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 kom. biberа
  • 800 g junetine
  • 15 ml ulja
  • so
  • 10 g ruzmarina
Srednje pečeni juneći stek
Priprema

Juneći odrezak isecite na 4 cm debele komade. Meso pecite na vrelom ulju po dva minuta sa svake strane i to ponovite dva puta, kako bi dobilo tamnobraon boju (unutrašnjost treba da ostane sočna i sirova). Nakon osam minuta prženja stek premažite maslinovim uljem, pospite ruzmarinom, solju i biberom. Ovo je najjednostavniji recept za pripremu dobrog steka.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak