Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu

Prijavite se ili registrujte kako biste videli promocije.

Maxi logoMaxi logo
  • Sos od breskve

Sos od breskve

Sos od breskve
Lako
Do 60 min
0/5
Nizak

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 200 ml jabukovog sićeta
  • 1 kom. belоg luka
  • 7 kom. breskvi
  • 1 g đumbira u prahu
  • 180 g šećera
  • 2 kom. štapića cimeta
  • 200 ml jabukovog sićeta
  • 1 kom. belоg luka
  • 7 kom. breskvi
  • 1 g đumbira u prahu
  • 180 g šećera
  • 2 kom. štapića cimeta

Započni pripremu

Zagrejte rernu na 210 stepeni. Breskve očistite i isecite po želji. Prekrijte pleh papirom za pečenje. Breskve poređajte i pecite u rerni pola sata. Pečene breskve prebacite u posudu za kuvanje, dodajte im sitno iseckan luk, a potom i šećer, sirće, đumbir i cimet. Kuvajte na jakoj vatri dok ne provri, zatim smanjite vatru i kuvajte još sat vremena uz povremeno mešanje. Stavite ih u tegle i zatvorite poklopcem. Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Doručak
Proleće,Leto
Sos

Takođe može da vam se dopadne