Rezultati pretrage recepataŠtrudla sa jabukama, makom i suvim grožđem
Maxi logoMaxi logo
  • Štrudla sa jabukama, makom i suvim grožđem

Štrudla sa jabukama, makom i suvim grožđem

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Desert
Štrudla sa jabukama, makom i suvim grožđem

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 5 g cimetа
  • 300 g jabuka
  • 100 g griza
  • 50 g mlevnog maka
  • 5 kom. praška za pecivo
  • 100 g šećera
  • 50 g šećera u prahu
  • 150 g suvog grožđa
  • 5 kom. vanilin šećera

Započni pripremu

Izrendajte jabuke i pomešajte ih sa vanilinim šećerom, makom, suvim grožđem i cimetom. Pomešajte šećer, griz, vanilin šećer i prašak za pecivo. Posudu za pečenje premažite maslacem i prekrijte je polovinom mešavine suvih sastojaka. Potom stavite narendane jabuke sa makom i suvim grožđem i dodajte ostatak sastojaka. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, potom izvadite, dodajte šećer u prahu i servirajte. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Dezert
Sve sezone
Desert
  • Štrudla sa jabukama, makom i suvim grožđem